Seçkin Üye
hangi hileBende hiç açılmıyor zaten o hile
10 20 tane hile var diyosunda bu 10 - 20 hileden hangisi oynanıyoki mesela ben buraya wolftü hilesi için geldim ilk başta güzeldi sonra bozduDostum zaten yapımcılar sürekli güncelliyor yaptıkları 10 20 tane hile var işi gücü bırakıp her gün hile mi güncellesinler bekle biraz elbet güncellenir
eğer bu siteyi bulmasaydım 72 tl ye cold hack alacaktım
4 yıllık olunca ne oluyorhayır zorlamak istemiyom ama artık sıkıldım 1 yıllık üyeyim aslında 4 yıllık ama hesabın şifresini unuttum
kardeşim dışarıdan hile yüklesem virüs mesela gazoz hack var benim pc yi virüse bağladı pcyi açıyom reklam çıkıyoduGit al o zaman kardeşim seni tutan nedir anlamıyorum ki bedava hile bulmuşsunuz birde emir veriyorsunuz güncelleyin diye
ne demek istedinUşak var sandın heralde karşında
Dostum Adamın da Dediği Gibi; "Onca Hile Var Adamlar Tüm İşlerini Bırakıp Hileleri Güncellemek İçin mi Uğraşsınlar 7/24 Kendi Hayatları da Var" Yani Adamlar Ellerinden Gelenleri Yapıyorlar. Bırakın da Biraz Hayatlarına Baksınlar Biraz Hayatlarını Yaşasınlar. Zaten Araştırırsan Forumda 10'dan Fazla Wolftü Hilesi Bulabilirsin.10 20 tane hile var diyosunda bu 10 - 20 hileden hangisi oynanıyoki mesela ben buraya wolftü hilesi için geldim ilk başta güzeldi sonra bozdu
Hepsi virüslüDostum Adamın da Dediği Gibi; "Onca Hile Var Adamlar Tüm İşlerini Bırakıp Hileleri Güncellemek İçin mi Uğraşsınlar 7/24 Kendi Hayatları da Var" Yani Adamlar Ellerinden Gelenleri Yapıyorlar. Bırakın da Biraz Hayatlarına Baksınlar Biraz Hayatlarını Yaşasınlar. Zaten Araştırırsan Forumda 10'dan Fazla Wolftü Hilesi Bulabilirsin.
Yapılan Hile Programlarında Kullanılan Yazılım Dili O Şekilde Gösteriyor Dostum, Virüslü Değil Onlar. Hile Programları 3. Parti Uygulama Olduğu İçin Önde Çalışan Bir Programa "x'i gerçekleştir" gibisinden bir komut yönlendiriyor. Bunu da Virüs Programları veya da Windows Defender Trojen Olarak Algılıyor Bir Uygulama Bir Programa Komut Göndereceği İçin. Virüs Falan Yok Yani Kafan Rahat Olsun Merak Etme Sen DostumHepsi virüslü
1.Menüyü güncelleyin
2.Silahlar güncelleme
3.daha yeni özellikler örnek (aimbot wallhack esp box remote kill)
Yani cevapları bekliyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?