On Error Resume Next
Dim p As Process = Process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
For Each moz As System.Diagnostics.ProcessModule In p.Modules
If moz.FileName.IndexOf("csh") <> -1 Then
Label1.Text = moz.BaseAddress.ToString
End If
Next
If ComboBox2.Text = "Reinhard Schneider S.e" Then
Timer11.Start()
On Error Resume Next
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707428, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707960, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708908, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7076C4, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707BFC, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708134, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708BA4, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H708E40, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H707E98, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H709614, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H70866C, "30024", &H14)
WritePointerInteger("wolftü.bin", Label1.Text + &H7090DC, "30024", &H14)
End If
kardeşim kodlar dogru çünkü butonlu kodlayınca geliyor karekter sorun olmiyor kodlar şöyle ,mavi karakter kodları kesin doğrumu yada fixlenmişmi diye kontrol ettinmi?
Bir soru sorabilirmiyim artık wolftü üzerinde hile çıkarmayacakmısınız ?İlk önce o base adresini bi timere bağla her combobox itemini seçtiğinde tekrar tekrar base çekmeye çalışmasın gpu sıkıntısı olur. İkinci olarak da o Timer1'in içinde ne var? Anti AHH mi?
Dword hilesinden bahsediyorsan öncelikle şunu söylemeliyim ben Dword Hack Team üyesi değilim. Ama Yöneticiler artık wolftü üzerine hile gelmeyeceğini açıkladı.Bir soru sorabilirmiyim artık wolftü üzerinde hile çıkarmayacakmısınız ?
Dword hilesini söylüyorum dword'dan başka hile varmı kiDword hilesinden bahsediyorsan öncelikle şunu söylemeliyim ben Dword Hack Team üyesi değilim. Ama Yöneticiler artık wolftü üzerine hile gelmeyeceğini açıkladı.
daha detaylı anlatabilme şansınız varmı ? base adresi derken ? timerin içinde anti ahh varİlk önce o base adresini bi timere bağla her combobox itemini seçtiğinde tekrar tekrar base çekmeye çalışmasın gpu sıkıntısı olur. İkinci olarak da o Timer1'in içinde ne var? Anti AHH mi?
Base dediğimiz olay hani csh bin objler varya onlar sen Comboboxun üstüne cshnin basesini çekmişsin her combobox iteminde o baseyi çekersen gpu sıkıntısı yaşarsın. bi de ahhyi ayrı bi checkboxun içine kodla timer falan başlatmadan dene comboboxudaha detaylı anlatabilme şansınız varmı ? base adresi derken ? timerin içinde anti ahh var
peki csh yi zaten bi kez hile açılınca oto çekiyor bide çekmeme gerek yok demi ?Base dediğimiz olay hani csh bin objler varya onlar sen Comboboxun üstüne cshnin basesini çekmişsin her combobox iteminde o baseyi çekersen gpu sıkıntısı yaşarsın. bi de ahhyi ayrı bi checkboxun içine kodla timer falan başlatmadan dene comboboxu
yok kardeş ne yaptımsa çözemedim kırmızıdaki karekterler fıstık gibi çalişio mavide ninja karekterleri tek çalişiyor normal butonlu koladıgımda da her iki takımdakilerde çalişiyor.@KralHack21 Aynen öyle oto olarak 1 kere çektin mi csh için söylüyorum bir daha çekmene gerek kalmaz.
Şu yazını gördükten sonra girip denedim aynı pointleri hiçbir sıkıntısı yok kardeşim pointler çalışıyor.kardeş mavi tamamen fix bu gün atıcam pointeri
Yorum yapmak için yorum yapma ilk önce konuyu oku. Adam diyor ki Textbox ve buttona kodladığımda sorunsuz çalışıyor fakat combobox ile yaptığımda sorun çıkıyor diyor.poınterlet fıx dır
o zaman adamın kodlamasında sıkıntı vardır ınternette cozumu vardır fakat karakter poıntlerını paylastılar bu gun o poınterle dene bıdeYorum yapmak için yorum yapma ilk önce konuyu oku. Adam diyor ki Textbox ve buttona kodladığımda sorunsuz çalışıyor fakat combobox ile yaptığımda sorun çıkıyor diyor.
denedim kardeş hata veriyo hem adam özelde at kaçkere baktım olmuyor demişti mavi takımı biliyoruzki birşeyler diyoruzŞu yazını gördükten sonra girip denedim aynı pointleri hiçbir sıkıntısı yok kardeşim pointler çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?