Süper Üye
ben trendyoldan aldın nasıl ulasıcan bu adama ismi insis bilişimAynısı Aras kargoda başıma geldi. Adres yetersiz dendi ve ürün satıcaya geri gitti. Satıcı aradığında tekrar gönderebiliriz ama bu sefer kargo ücretini sizin karşılamanız gerekmektedir dedi. Ben de siparişi iptal ettim ve para iadesi talep ettim.
Ürün satıcıya gidince o bana ulaştı hocam. Trendyol müşteri hizmetlerinden de yardım alabilirsinben trendyoldan aldın nasıl ulasıcan bu adama ismi insis bilişim
teslimatta diyor arasam alırmıyım?Adres yanlış ise kargonun bulunduğu şubeyi arayın ve satıcıya iade etmemelerini söyleyip gelip alacağını söyleyin tabii şube uzakta değile :/
Arayıp sorun eğer dağıtımdaysa dağıtıcının telefonunu isteyin ve arayınteslimatta diyor arasam alırmıyım?
aradik açmıyorlarArayıp sorun eğer dağıtımdaysa dağıtıcının telefonunu isteyin ve arayın
ugrasman gerekiyor telefonla olmssa yerlerine gidip zorlaman gerekiyor yoksa bazen ciddi anlamda sorun cıkartıyolarAynısı Aras kargoda başıma geldi. Adres yetersiz dendi ve ürün satıcaya geri gitti. Satıcı aradığında tekrar gönderebiliriz ama bu sefer kargo ücretini sizin karşılamanız gerekmektedir dedi. Ben de siparişi iptal ettim ve para iadesi talep ettim.
kanka aynı sorunu ben de pttDün subede diyordu bugün teslimatta diyor, adree yanlış diyor anlamadım, bir arkadaş virusden dolayi böyle dedi sizce gelirmi? ayrıca transferde hiç eve bile gelmedi adres doğru olmasına rağmen.
Post automatically merged:
yardım edecek yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?