8 Şub 2017 #1 Clave TEST Süper Üye Katılım 22 Nis 2016 Mesajlar 1,314 Tepki puanı 540 Ödüller 11 10 HİZMET YILI s.aleyküm arakdaslar ben bi adamla teke tek girdim oynadık oynadık beni yeniyodu taramaya basladım dediki seni oyundan atarım kapa dedi bende nasıl atacak diye devam ettim ondan sonra adam byby yazdı ve 5 saniye sonra yasaklı alıp attı oyundan bunlar nasıl yapıyo bunu tek bu adamda görmedim bu olayı klan vs de felanda tarayınca aynn böyle oldu bilen bi arakdas varsa bilgi verebilirmi bunun hakkında -İYİ FORUMLAR-
s.aleyküm arakdaslar ben bi adamla teke tek girdim oynadık oynadık beni yeniyodu taramaya basladım dediki seni oyundan atarım kapa dedi bende nasıl atacak diye devam ettim ondan sonra adam byby yazdı ve 5 saniye sonra yasaklı alıp attı oyundan bunlar nasıl yapıyo bunu tek bu adamda görmedim bu olayı klan vs de felanda tarayınca aynn böyle oldu bilen bi arakdas varsa bilgi verebilirmi bunun hakkında -İYİ FORUMLAR-
8 Şub 2017 Yasaklandı #2 SinanD85 S Banlı Üye Katılım 16 Eki 2016 Mesajlar 122 Tepki puanı 8 9 HİZMET YILI Dwordu indir kill&kick bölümüne gel admı seç atar oyundan ben çok yaptım
8 Şub 2017 #3 celilcan123 C Onaylı Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 110 Tepki puanı 2 10 HİZMET YILI kardeşim aynı dworddaki gibi atma özelliği olan hileler var öyle atar