High olan skill tutturma oranını Very High yapabilirsin ekstra yapabileceğin bir şey yok maalesef.Merhaba arkadaşlar lpreborn scriptinde predictioncoredan OKTW ve impossible seçmeme rağmen bazen çok basit q kaçırabiliyor karthus qleri için ayar önerisi verebilir misiniz? ya da çok fazla oyun atıp ayar bulan birisi varsa da buraya sunarsa güzel olabilir.
kardeşim collison seçip checkpath işaretleMerhaba arkadaşlar lpreborn scriptinde predictioncoredan OKTW ve impossible seçmeme rağmen bazen çok basit q kaçırabiliyor karthus qleri için ayar önerisi verebilir misiniz? ya da çok fazla oyun atıp ayar bulan birisi varsa da buraya sunarsa güzel olabilir.
bilmiyorsan bilmiyorum demelisinHigh olan skill tutturma oranını Very High yapabilirsin ekstra yapabileceğin bir şey yok maalesef.
teşekkürler denicemkardeşim collison seçip checkpath işaretle
Post automatically merged:
bilmiyorsan bilmiyorum demelisin
Dostum boş yorum yapma kendi bildiğini söyle geri çekil muhalefet olma söylediğim çözümlerden biri saçma saçma diyaloglar oluşturma.bilmiyorsan bilmiyorum demelisin
kanka adam haklı ama postta açıklamışım impossible yaptım diyeDostum boş yorum yapma kendi bildiğini söyle geri çekil muhalefet olma söylediğim çözümlerden biri saçma saçma diyaloglar oluşturma.
denedim yine bazen kaçırıyor ama en iyisi bu galibakardeşim collison seçip checkpath işaretle
Post automatically merged:
bilmiyorsan bilmiyorum demelisin
bunu denedim ama bazen adam çok çok ani harkeet yaptığında yanlış yere atabiliyor impossible yapıp checkpath yapsam daha iyi olabilir mi acabaArkadaşın dediği gibi collison seçip checkpath işaretle ve dodge ayarını only dangerous falan yap script skill yememek için qyu rastgele falan atıyor bazen.
Kanka ben her durumu değerlendirdim en iyi collision istersen wind sharp yerine oktw de tercih edebilirsin ama maxıı bu benim bildiğim.bunu denedim ama bazen adam çok çok ani harkeet yaptığında yanlış yere atabiliyor impossible yapıp checkpath yapsam daha iyi olabilir mi acaba
Boş yorum değil, muhalefet olma kıısmı ne anlamadım senin gibi bilmediğim halde ya işte maalesef yok bilmem ne demen mi burası sana ayrıcalıklı değil sadece bilmesi gerekenler için konu açılmış yardımcı oluyorum. uzatmaya gerek yokDostum boş yorum yapma kendi bildiğini söyle geri çekil muhalefet olma söylediğim çözümlerden biri saçma saçma diyaloglar oluşturma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?