Kartvizit Tasarımı #3 - Matbaaya Uygun Kartvizit Nasıl Yapılır - Adobe Illustrator CC 2018

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Bu Videoda Matbaaya Göndermeye Hazır Kartvizit Nasıl Hazırlanır? Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ? Onu Öğreneceğiz

İzlediğiniz İçin Teşekkürler
Sorunuz Olursa Yazın Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum
Ödev Yapıyorsanız İstediğiniz Bir Konu Varsa Onları Da Yaza Bilirsiniz.​

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba iletişime geçebilir miyiz birkaç sorum olacak

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Eğitici bir video olmuş başarılar

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Elbette Buradan Yada Youtube den Yorum Yaparsanız Diğer Arkadaşlar da Faydalana bilirler
Hocam ben uzun süredir logo işiyle uğraşıyorum fakat sadece photoshop üzerinden. Illustrator pek kullanamadım. Şimdi bu logoyu teslim ettiğimizde adam logoyu diyelim ki dükkanının üzerinde tabela olarak kullanacak. Bunun için de mi illustrator ile maatbaya uygun hazırlamamız gerekiyor. Bilginiz var mı bu konuda

Elbette Buradan Yada Youtube den Yorum Yaparsanız Diğer Arkadaşlar da Faydalana bilirler
Site ismi vermek istemiyorum bir sitede birçok ücretli yarışma kazanmışlığım da var.

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Site ismi vermek istemiyorum bir sitede birçok ücretli yarışma kazanmışlığım da var.
Çok Güzel Bir soru Sormuşsun Öncelikle

Tabela Yapılacaksa Vektörel Olması Yeterli Yani İllustrator'de yada CorelDraw Gibi Vektörel Tabanlı Programlarda Yapılmalı Aksi Taktirde Kutu Harf Harf Kesim Gibi Çalışmalar Yapılırken İşi Yapacak Olan Arkadaşlar Tekrardan Sizin Photoshopta Yaptığınız Logoyu Vektörel Hale Getirecekleri İçin Bu Değişiklik Sırasında Belkide Sizin Logonuzu Değiştirecekler Logoları Vektörel Tabanlı Çalışmanı Tavsiye Ederim

Bunun İle İlgili De 4 Adet Videomuz Mevcut
Logonun Mantığını Anlatmak İstedim Sadece İzlemeni Tavsiye Ederim

Hem Senin İçin Hemde Diğer Arkadaşlar İçin Uzun Uzun Yazdım
İlginiz İçin Teşekkür Ederim

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam zaten yıllardır photoshop kullanarak pek çok tasarım yaptım yani sorun logo yapmakta değil. Peki photoshop ile hazırladığımız bir logonun png halini illustrator ile matbaaya uygun hale getirebilir miyiz. Yani sıfırdan illustrator ile çizmek mi gerek

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yüksek Çözünürlükte İse Çizmenin Dışında Kısa Bir Alternatifi Var image trace ile bu işi Çözebilirsin

Bunuda illustrator de Jpeg, Jpg, Png ve Türevlerinde kullanabilirsin dosya ya tıkladığında sol üst kısımda göre bilirsin
Eğer İstersen Bunun İle Alakalı Bir Video Hazırlayabilirim Senin İçin

Onun Dışında Tekrar Çizmen Gerekecek Maalesef Photoshop CC 2018 Kullanıyorsan Bir Yolu Daha Var Fakat Bunu Mutlaka Bir Video İle Anlatmam Gerekiyor Biraz Meşekatli

Son düzenleme:
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Peki teşekkürler zahmet etmeyin. Mecburen illustrator ile çalışmalara başlamam gerek yakında. Bu sene grafik tasarım okumayı düşünüyordum

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok Güzel Okullarda Genellikle CorelDraw Dersleri Verirler Ama Sektörde İyi Yerlere Gelmek İstiyorsan Illustrator ve Photoshop'u Etkileşimli Kullanmanı Öneririm Videoları İzle Yapamadığın veya Aklına Takılan Şeyleri Sorabilirsin Her Konu da Üniversite İle Alakalı Tercih ve Yetenek Sınavları İle ilgili Elimden Geldiğince Yardımcı olmak İsterim Eğer Bu Konuda İstekliysen

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim. Sizin yaşınızı profilde yazana göre 24 görüyorum. Sakıncası yoksa mesleğinizi sorabilir miyim veya bu işleri ek olarak mı yapıyorsunuz

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Çok teşekkür ederim. Sizin yaşınızı profilde yazana göre 24 görüyorum. Sakıncası yoksa mesleğinizi sorabilir miyim veya bu işleri ek olarak mı yapıyorsunuz
Grafik Tasarımcıyım Aynı Zamanda Nakış Atölyem Var Lisede Web Tasarım ve Programlama Dersleri Gördüm Yazılım İşi Bizim Dönemimizde Eziyet Boyutundaydı Bende Grafik Tasarıma Yöneldim Senin Yaptığın Gibi Logo Broşür vs İşler Yapıp Satıyordum Yarışmlara Katılıyordum 18 yaşından Küçük Olduğum İçin Pek Para Kazanamadım Bende Bir Reklam Ajansına Girdim Liseden Sonra Kendimi Geliştirmeye Çalıştım Youtube de İzlensin Diye Yapılan Videoların İçinin Boş Olduğunu Gördüm 2 Yıl Sadece Düşündüm 3. Yıl Karar Verdim Bu Tarz Eğitim Videolarının Eksiğini Tamamlayabilirim Diye Düşündüm Aynı Zamanda Boş Zamanlarım Oluyordu Bu Tarz Videolar Çekerek İnsanlara Yardımcı Olup Boş Zamanlarımı Değerlendirmek İstedim. İnşallah Yardımım Oluyordur İzleyenlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...