Onaylı Üye
Ekran kartında sıkıntı olsa sadece görüntü gelmez diye düşünüyorum ama klavye ve mouseninde ışığının yanmadığını söylüyor. Anakartta sıkıntı olabilir benim düşüncemekran kartında sıkıntı olabilir belki yada bileşen arızası ola bilir Ramlerin yerine oturdugundan emin ol olmazsa bilgisayarcıya götür en iyisi
cmos jumper araştırDün gece uyumadan önce çatır çatır çalışan bilgisayar bugün işten geldim çalıştırdığımda fanlar çalışıyor ama görüntü hiç yok klavye mause ışıkları yanmıyor işlemci macunu var ramlerin yerini değiştirdim fayda etmiyor m2 ssd daha bir kaç aylık sıkıntısı ne olsa aceba ?
İşlemci çıkar tak yaparken farklı yönlere doğru takıp çıkarmayı denediniz mi eğer doğru takmayıp yanlış bi biçimde takmayı denerseniz işlemci pinleri yamulur ve ekrana görüntü gelmez işlemci sıcaklığı 100 derece üstüne çıkar kasayı doğru bi şekilde aç biraz bekle işlemci sıcaklığına bak eğer işlemciden kaynaklanıyorsa anakartın işlemci pinlerine zarar gelmiştir anakartı değiştirmen gerek.Dün gece uyumadan önce çatır çatır çalışan bilgisayar bugün işten geldim çalıştırdığımda fanlar çalışıyor ama görüntü hiç yok klavye mause ışıkları yanmıyor işlemci macunu var ramlerin yerini değiştirdim fayda etmiyor m2 ssd daha bir kaç aylık sıkıntısı ne olsa aceba ?
Çok yüksek ihtimalle anakartı yanmış diye düşünüyorum usta ben değiştirmesi gerekecekBana kalırsa anakart la alakalı bir problem olabilir.
bios pilini cikartıp deneyınız anakartınız nedır dısardan bıos attırabılırsın ona goreDün gece uyumadan önce çatır çatır çalışan bilgisayar bugün işten geldim çalıştırdığımda fanlar çalışıyor ama görüntü hiç yok klavye mause ışıkları yanmıyor işlemci macunu var ramlerin yerini değiştirdim fayda etmiyor m2 ssd daha bir kaç aylık sıkıntısı ne olsa aceba ?
1) Kasa ile Monitör Bağlantı Kablosu Temassızlığı, Ekran ile kasa bağlantı kablosunu söküp içini üfleyerek veya kürdanla silerek temizleyip tekrar güzelce takıp deneyiniz. Temassızlık durumunda ekrana görüntü gelmeme sorunu olabilir.Dün gece uyumadan önce çatır çatır çalışan bilgisayar bugün işten geldim çalıştırdığımda fanlar çalışıyor ama görüntü hiç yok klavye mause ışıkları yanmıyor işlemci macunu var ramlerin yerini değiştirdim fayda etmiyor m2 ssd daha bir kaç aylık sıkıntısı ne olsa aceba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?