Onaylı Üye
kasada ne yapacaksın ona göre bişi toplayalımarkadaşlar monitör mouse klavye hepsi var sadece kasaya ihtiyacım var bütçem 5 bin tl ama uyumsuzluk gibi sorunlar oluyormuş parçalar arasında hiç anlamıyorum birisine anlatır gibi uyumlu parçaların
adlarını yazar mısınız ? teşekkürler
youtubede donanım arşivi var onun topaldığı pc ler var yada unlost eco lar var inventusta onalrdan al derimarkadaşlar monitör mouse klavye hepsi var sadece kasaya ihtiyacım var bütçem 5 bin tl ama uyumsuzluk gibi sorunlar oluyormuş parçalar arasında hiç anlamıyorum birisine anlatır gibi uyumlu parçaların
adlarını yazar mısınız ? teşekkürler
çok teşekkür ederim dostumDostum, o uyumsuzluk dedikleri şeyler anakarta takılan ramlar arasında, işlemci ve grafik kart arasında, ya da ikincil ekran kartı ile birincil ekran kartı arasında(bu laptoplar için geçerli) oluyor. Genel itibariyle doğru parçaları toplamak istiyorsan, ram frekanslarına özellikle bak. Alacağın anakartın desteklediğinin üstünde bir frekansa sahip ram almanın hiçbir anlamı yok. Çünkü anakart belirli bir sayıya kadar destekliyor. Daha üzerinde bir ram alırsan, arta kalan kısım kullanılmaz. İşlemcin yeni nesil ise, ekran kartını da yeni nesil GTX 1660 olanlardan ya da amd nin yeni nesil ekran kartlarından seç derim. Uyum istiyorsan intel işlemciye Geforce ekran kartı, Amd işlemciye amd ekran kartı şeklinde yapmanı tavsiye ederim. SSD kullanırsan m.2 port yeni nesil SSD'lerden almanın çok doğru bir karar olacağını düşünüyorum. Umarım dilediğin gibi bir sistem toplayabilirsin.
İyi forumlar
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne multu.çok teşekkür ederim dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?