Uzman Üye
.arkadaşlar monitör mouse klavye hepsi var sadece kasaya ihtiyacım var bütçem 5 bin tl ama uyumsuzluk gibi sorunlar oluyormuş parçalar arasında hiç anlamıyorum birisine anlatır gibi uyumlu parçaların
adlarını yazar mısınız ? teşekkürler
dostum google ye bilgisayar sihirbazı yaz ordan topla bütçene göre mesela anakart seçtin ona uygun ekran kartını gösterıyor direkarkadaşlar monitör mouse klavye hepsi var sadece kasaya ihtiyacım var bütçem 5 bin tl ama uyumsuzluk gibi sorunlar oluyormuş parçalar arasında hiç anlamıyorum birisine anlatır gibi uyumlu parçaların
Hazır bir sistem öneriyim sana benarkadaşlar monitör mouse klavye hepsi var sadece kasaya ihtiyacım var bütçem 5 bin tl ama uyumsuzluk gibi sorunlar oluyormuş parçalar arasında hiç anlamıyorum birisine anlatır gibi uyumlu parçaların
bu akıllıca bir sistem tavsiye ederimBildiğim kadarıyla söyliyim şu dönemde ssd siz sistem toplanmıyor. SSD ye bir bütçe ayır önce. Daha sonrasında 16 gb ramden aşağısı seni üzer en az 3000mhz olan dual 2x8 gb ramini alırsın. Anakarttan anlamam ama işlemci seçerken ekran kartını besleyebilcek bir işlemci seç ki darboğaz olduğunda parana yazık olmasın. Şimdi sana atılacak sistemleri bunlara göre değerlendir derim. 5000 tl ye güzel ryzen sistem toplanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?