Arkanda
Ultra Üye
pekala teşşekürler bakacağımKasalarda genelde standart vidalar kullanılıyor. Kasanın özelliklerini inceledim ve özel bi vida kullanıldığını düşünmüyorum. Vidayı nalbur yada bilgisayarcıya götürüp göstererek aynısını temin etmeyi denedin mi? Onlarda yoksa bile belki boyut kodunu sana söyleyebilirler ve internetten sipariş verebilirsin.
bulamadım aynısınıinternette parçaları bulubuyor bi bak bistersen
hayır düşüyor direkt şuan masanın altında olduğu için duvara yanaştırdımtemperli camla oynamadığın sürece sabit duruyosa bence elleme kalsın öyle arada ses çıkarıyosa çok da önemli değil
verirlermi emin değilim en son çare olarak bunu yaparımkasa hangi markaysa üreticisinden rica et.
toplattığım abi getiricekti getirmezse bakıcam bişilerKasalarda genelde standart vidalar kullanılıyor. Kasanın özelliklerini inceledim ve özel bi vida kullanıldığını düşünmüyorum. Vidayı nalbur yada bilgisayarcıya götürüp göstererek aynısını temin etmeyi denedin mi? Onlarda yoksa bile belki boyut kodunu sana söyleyebilirler ve internetten sipariş verebilirsin.
Eğer garantisi bitmediyse vidalardan birinin kaybolduğunu garantiye bildirebilirsin, benim klavye tuşlarından biri kırıldığında göndermişlerdi belki sanada birkaç tane yedek vida gönderebilirler. Hiç olmazsa bunuda deneyebilirsin.toplattığım abi getiricekti getirmezse bakıcam bişiler
çok teşşekür ederim bunu bildiğim iyi olduEğer garantisi bitmediyse vidalardan birinin kaybolduğunu garantiye bildirebilirsin, benim klavye tuşlarından biri kırıldığında göndermişlerdi belki sanada birkaç tane yedek vida gönderebilirler. Hiç olmazsa bunuda deneyebilirsin.
ne aratarak bulabilirimKANKA TEKNOBİYOTİKTE FALAN BULUNUYOR İNCE HESABA FALANDA BAK İSTERSEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?