Üye
Muhtelem kahve bardağı küllüğü boşaltırken koydum masadan ve unutdum hafızam biraz zayıftaGeçmiş olsun mesir macunun kasanın üstünde ne işi var hocam
Teşekkür ederim sıfırlama işlemi bitince öğrenciz mesir macunu ekran kartını bozarmi, rdr 2 yi ultra ayarda saatlerce oynayınca bildiğin su olmuş paketen akmışGeçmiş olsunda "Kasanın üstünde mesir macunu" ilk defa şahit oluyorum
Aboovv sıkıntı bir durumTeşekkür ederim sıfırlama işlemi bitince öğrenciz mesir macunu ekran kartını bozarmi, rdr 2 yi ultra ayarda saatlerce oynayınca bildiğin su olmuş paketen akmış
Tekrardan geçmiş olsun bilgisayarcıya götürmekte fayda varMuhtelem kahve bardağı küllüğü boşaltırken koydum masadan ve unutdum hafızam biraz zayıfta
Mesir macunu benim bildiğim güç verir gücü olmayanaSelamlar bugün pcde 5gb bir dosyayı masaüstüne aktarırken PC dondu yeniden başlatım ama pini girdikten sonra bekleyiz yazısı dönüp durdu 1 saat kadar sürdü bende sıfırlamayi başlatdim bide kasaya bakayım derken erimiş macunu gördüm ekran kartı ve zemine baya akmış şuan sıfırlama devam ediyor ama korkmuyor değilim daha önce bişi yaşadiysaniz bana yardım eder misiniz sıfırlama sonrası ne olup bittiğini guncellerimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ciddiyim mesir macunu izgaradan akmışMesir macunu benim bildiğim güç verir gücü olmayanasenin dediğin termal macun.
Saol knk bilgisayarcilara güvenmiyorum kendim hallediyorumTekrardan geçmiş olsun bilgisayarcıya götürmekte fayda var
Selamlar bugün pcde 5gb bir dosyayı masaüstüne aktarırken PC dondu yeniden başlatım ama pini girdikten sonra bekleyiz yazısı dönüp durdu 1 saat kadar sürdü bende sıfırlamayi başlatdim bide kasaya bakayım derken erimiş macunu gördüm ekran kartı ve zemine baya akmış şuan sıfırlama devam ediyor ama korkmuyor değilim daha önce bişi yaşadiysaniz bana yardım eder misiniz sıfırlama sonrası ne olup bittiğini guncellerimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?