urf geldigi için sürekli lolle göz gözeyim silersem geri yüklerim duramamlolü sil kanka kpss bitince yüklersin
pc sıfırla oyun moyun yükleme sadece sınava hazırlanKasım'da KPSS sınavım var ve canlı ders görüyorum. Bugün o kadar dalmışım ki kursu unuttum, normalde benim deli gibi çalışmam gerekli ama yapamıyorum. Yapamıyorum derken aslında kendimi kandırıyormuşum gibi. Yapamıyorum dediğim için yapamıyorum, onu biliyorum. Karamsarlık içerisindeyim, önerisi olan var mı?
Bilgisayarını kısa süreli sat ve bir laptop Al ben böyle çözüm buldumKasım'da KPSS sınavım var ve canlı ders görüyorum. Bugün o kadar dalmışım ki kursu unuttum, normalde benim deli gibi çalışmam gerekli ama yapamıyorum. Yapamıyorum derken aslında kendimi kandırıyormuşum gibi. Yapamıyorum dediğim için yapamıyorum, onu biliyorum. Karamsarlık içerisindeyim, önerisi olan var mı?
bence de olye olsun tskKasım'da KPSS sınavım var ve canlı ders görüyorum. Bugün o kadar dalmışım ki kursu unuttum, normalde benim deli gibi çalışmam gerekli ama yapamıyorum. Yapamıyorum derken aslında kendimi kandırıyormuşum gibi. Yapamıyorum dediğim için yapamıyorum, onu biliyorum. Karamsarlık içerisindeyim, önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?