Aynen öyle benim bilgisayarım az daha iyi ama yine fortnitede düşük fps alıyorum. Csgoda hiç bir sıkıntım yok ama fortnitede her güncelleme sonrası yeni config yapmak zorunda kalıyorum bir çaresini bulan varsa yazsın lütfen
Yanlız ben bu Çöpnite dediğin oyunda orta grafiklerde 50 fps alıyorum düşükten kastım bu ve arkadaşın özellikleri benimkinde az düşükmüş detaylı baktığımda gördüm. Formatla bilgisayarını dahada yavaşlatırsun buda bir bilgi olsunCS kasmayan bilgisayarda çöpnite kasması normal. Bende 120-140 altında almıyorken çöpnite oynarken 25-30 fps alıyorum en düşükte
Yanlız ben bu Çöpnite dediğin oyunda orta grafiklerde 50 fps alıyorum düşükten kastım bu ve arkadaşın özellikleri benimkinde az düşükmüş detaylı baktığımda gördüm. Formatla bilgisayarını dahada yavaşlatırsun buda bir bilgi olsun
aga senin laptop ince kasamıdır yoksa farklı mı ya bende aşırı ince ondan da olabilir ısınabiliyor şimd bayağı bir temizlik yaptım driverları güncelledim hayvan gibi virüs çıktı birazdan yine deniyeceğim teşekkürler.Kanka benim laptop c500 i3 6100u işlemcisi 4 gb rami ve gt940 m si var fakat cs go da ortada oynayabiliyorum. Bence işlemcinin düşük kalması ile alakalı olabilir. Programlarını gözden geçir. Yabancı programları kaldır. Hemen format atma. Çünkü format her işin çaresi değil. (Bir keresinde windowsun ayarlarına giremiyordum. Fortmatla değil güncelleme ile çözülmüştü.) O yüzden her şeyini bir güncelle, temizle, pırıl pırıl falan yap. Olmadıysa format at. O da olmazsa ömrü bitmiştir yani bilemem.
Benim laptop Casper markalı çok da ince sayılmaz. 1-2 işaret parmağı kadar (tam bir şey söyleyemiyorum.). İncelikle alakası olacağını sanmam. O ısınma sorunu ram'i yüzde yüz kullandığı için olabilir. Virüsler için comodo kullanabilirsin. Ödülleri falan varmış. Bi tam tarama yaptır. İşletim sistemin hangisi? Benimkisi w10 du. (mesajı atmadan önce laptobuna bakayim dedim. Arka kısmı benimkisi kadar ama ön kısmı(sana gelen kısmı) benimkisinden ince). Format attırmadan önce servise de götür. Orada da baktır. Format'ı en sona bırak. Çünkü daima başka bir yol varmış. Tecrübe ile sabitaga senin laptop ince kasamıdır yoksa farklı mı ya bende aşırı ince ondan da olabilir ısınabiliyor şimd bayağı bir temizlik yaptım driverları güncelledim hayvan gibi virüs çıktı birazdan yine deniyeceğim teşekkürler.
Fortnite bende de FPS düşürüyor. Bence Fortnite ile alakası varAynen öyle benim bilgisayarım az daha iyi ama yine fortnitede düşük fps alıyorum. Csgoda hiç bir sıkıntım yok ama fortnitede her güncelleme sonrası yeni config yapmak zorunda kalıyorum bir çaresini bulan varsa yazsın lütfen
aga senin laptop ince kasamıdır yoksa farklı mı ya bende aşırı ince ondan da olabilir ısınabiliyor şimd bayağı bir temizlik yaptım driverları güncelledim hayvan gibi virüs çıktı birazdan yine deniyeceğim teşekkürler.
öncesinde bu kadar yoktu açılış hızı falan rahat 7snde tamamen falan açılıyordu ama şimdi öyle değil ve bazen internette dolanırken bile kasmalar oluyorBenim laptop Casper markalı çok da ince sayılmaz. 1-2 işaret parmağı kadar (tam bir şey söyleyemiyorum.). İncelikle alakası olacağını sanmam. O ısınma sorunu ram'i yüzde yüz kullandığı için olabilir. Virüsler için comodo kullanabilirsin. Ödülleri falan varmış. Bi tam tarama yaptır. İşletim sistemin hangisi? Benimkisi w10 du. (mesajı atmadan önce laptobuna bakayim dedim. Arka kısmı benimkisi kadar ama ön kısmı(sana gelen kısmı) benimkisinden ince). Format attırmadan önce servise de götür. Orada da baktır. Format'ı en sona bırak. Çünkü daima başka bir yol varmış. Tecrübe ile sabitUmarım laptopun düzelir.
Post automatically merged:
Fortnite bende de FPS düşürüyor. Bence Fortnite ile alakası var
Post automatically merged:
İşlemcinin özelliklerine baktım. 2 çekirdeği var.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapburadan bakabilirsin özelliklerine. Nedense işlemcinin grafik frekansı desteği grafik kartının verdiği frekansan düşük gözüküyor. Dar boğaz olabilir. Daha öncesinden böyle bir kasma var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?