HİL
Uzman Üye
Tabii ki Bana burdan ulaşabilirsin : Lifeluckys#8226kardesım dc adresın varsa yardımcı olabılırım .
Şöyle dostum ben CS:GO da sistemime nazaran çok düşük fps alıyorum. Bu nedenle bir arkadaşımdan yardım istedim fakat arkadaşım CS:GO nun içerisinde kidostum biraz daha açar mısın
DC adresim yukarı da mevcuttur.Dc Adresi ver kardeşim yardımcı olalım
Yorumun için teşekkür ederim.Bence de silmemeliyim fakat reddit'de yazılanlar dikkatimi çekti.Ama ne olur ne olmaz silmeyeceğim.Oyunun klasöründeki dosyalar fps düşürmez sonuçta oyun klasörü senin kurdugun birşey değil silme. Malwarebytes indirip tarama yap dostum sorun ortadan kalkar yüksek ihtimal
++ Sorun devam ederse yanıtlarsan yardımcı olurum kardom
Eskiden Driver Booster kullanıyorum fakat dosyalarımda bozulma meydana geldi.Bu durum sende de oldu mu ?kanka konuyu bilmiyorum ama fps arttırmak ıcın cok yontem var temp temzle driver booster ile driverlerı güncel tut sonra disk temizle pc en iyis performansa al oyunu game booster ile bşlat umarım yardımcı olur
How can u help me ? ı wanna increase my fps.copy knk file, delete it, error, dear friend i don't know the subject but i have lots of ways to increase fps!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?