Katarina ile ideal evade script ayarları nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
knk sc de öyle bir özellik bulunmuyor diye biliyorum. sana öenrim katarina oynarken biraz oyunu takip edip kendin atman. biliyorum sc insan üstü refleks gösterip atıyor ama özellik olmadığı için yapacak bişey yok. bu arada malp r örneği için sana flash ile dodgeleme ayarını açmanı öneririm. açık değilse aç tehlike derecesini de 3 se 2 ye 4 se 3 e indir tehlikeli pozisyonlarda kurtarır seni f ile

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Katarina uygun configler var gozatmani oneririm

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar katarina ile evade script ayarları nasıl olmalı. Bir türlü gerektiğinde e ile skillerden kaçmasını ayarlayamadım. Mesela malp ultisi geliyor e atacak diye bekliyorum atmıyor?
Scriptlere oynanacak Çar değil kanka

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kata sc ile çok güzel gidiyor öyle bir ayar yok kanka ayarlardan extreme getirip kaçabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
katarina tam olarak da script ile oynanacak şampiyonlardan birisi ? kataina için en önemli şey hız ve tek tuşla birinden birine atlayıp duruyorsun. İkincisi her skillden kaçmaktan bahsetmiyorum fightta malp ultisini yersen ölürsün mesela ben gidip lee qsu için e atsın demedim. Lütfen doğru düzgün okuyup yorum atın
Onun ayarları var hile ayarlarında mesela malp ultisine e atmasını seçebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
katarina sc'de gerçekten saçmalayabiliyor onun yerine viktor oynamayı tavsiye ediyorum ha illa katarina oynıcam diyorsan erken oyun için kill kasmaya fazla odaklanma iyi forumlar :)

zoranlasilanbilge
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben genelde aramda denk gelirse kata alıyorum Dereceli için kata bilgisi şart yoksa deikleri gibi e ile insec zor olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
katayla sc oynama
Post automatically merged:

katarina sc'de gerçekten saçmalayabiliyor onun yerine viktor oynamayı tavsiye ediyorum ha illa katarina oynıcam diyorsan erken oyun için kill kasmaya fazla odaklanma iyi forumlar :)
kanka onaylı üye değilsin sen indirdin mi hileyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro kata sc'ye tam uygun değil ya e'si sıkıntı yaratıyor bazen çok alışman lazım ancak öyle yani oynanır

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Kata confing i bi ayarlan gükemmel olur .

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Script ile daha farklı çarlar oynamanı tavsiye ederim sion xerath gibi çarlar işini görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...