Katarina ile ideal evade script ayarları nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selam arkadaşlar katarina ile evade script ayarları nasıl olmalı. Bir türlü gerektiğinde e ile skillerden kaçmasını ayarlayamadım. Mesela malp ultisi geliyor e atacak diye bekliyorum atmıyor?

Üye
3 HİZMET YILI
tavsiyem sadece farmı aç. hem ban yeme ihtimalin çok az hem gayet işini görür ve katarina için farm önemli top lane solo kasıyorsan farm aç sadece ben morde ile öyle yapıyordum

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum her skilden eğer kaçacak olsaydı e ile en ufak tf de ölürsün yani onu bi zahmet kendin at ve katarina script ile oynanacak şampiyonlardan biri değil şahsen .

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka kata script ile ooynanacakbir çar değil ama e skilini senin atman gerekiyor onun için bir ayar yok diye biliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
E yı Mınyona atlamayı kapat bence yeterlı olacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum her skilden eğer kaçacak olsaydı e ile en ufak tf de ölürsün yani onu bi zahmet kendin at ve katarina script ile oynanacak şampiyonlardan biri değil şahsen .
katarina tam olarak da script ile oynanacak şampiyonlardan birisi ? kataina için en önemli şey hız ve tek tuşla birinden birine atlayıp duruyorsun. İkincisi her skillden kaçmaktan bahsetmiyorum fightta malp ultisini yersen ölürsün mesela ben gidip lee qsu için e atsın demedim. Lütfen doğru düzgün okuyup yorum atın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kanka git e kendin at katarina sıkıntı sc cok sövdürür yoksa sana

Üye
3 HİZMET YILI
kanka karakterin potansiyeli olduğunu sanmam ama güzel olabilir denemekte fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
challanger config kullanabilirsin arkadaşım challanger config kullanıyor baya iyi

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk hafızamdan söylicem shift basılı tutunca ordan evade menüsüne gel orda evade spells var orda katarina e si için hangi tehlike derecesini dodgelasın ayarı var onu high veya extreme yapabilirsin. Tiki kapalıysa da açarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
katarina da öyle aham şaham bi script yok brocum o e yi kendin atman gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
script ayarlarından spellsde malphite ı bulun ve dodgeyi en yükseğe getirmen yeterli.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
her şeyi her pozisyonu scriptten beklememen lazım zaten skillerini görüyorsun kendin düşünüp hareket etmen gereken pozisyonlar olabilir onları senin ayarlaman lazım bazı zamanlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Katarina is pretty fun with script but i'd say Katarina needs some human thinking to time ur ult and overall using abilityes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...