Seçkin Üye
orası yanlış olmuş kusura bakma görmemişim ofisteydi olucaktı düzelttim şimdi.Ortağı Alfonsu sanıyorum çünkü araları falan zaten kötü olduğuna göre en olanaklısı o oluyor. Lakin temizlikçi daha yüksek olanaklı gibiÇünkü çocukları hapiste diyor ama kovaladım falan diyor, onlarla uğraştım tüm gün diyor. Ne alaka yani. Çocuklar hapisteyse, ofiste ne işleri var ve nasıl onlarla uğraşabiliyorsun.
Cevabı buldum diye heveslenmiştim bende bak :') O halde katilin Alfonso olduğunu düşünüyorum.orası yanlış olmuş kusura bakma görmemişim ofisteydi olucaktı düzelttim şimdi.
Yanlış biraz daha detaylı düşünebilirsin.Cevabı buldum diye heveslenmiştim bende bak :') O halde katilin Alfonso olduğunu düşünüyorum.
Güvenlikçi o zaman galiba. Beyin ölümünü nereden biliyor .d Ben mi çok mantıksız düşündüm ya da.Yanlış biraz daha detaylı düşünebilirsin.
Güvenlikçi o zaman galiba. Beyin ölümünü nereden biliyor .d Ben mi çok mantıksız düşündüm ya da.
hahah çok basit düşünüyorsunuzŞöför yapmış kesinlikle 3 gibi öfisden cıkıp gidecekdik diyor ofisden cıkıcak adamı neden odasına girersin ki kesin şöfer şekil şükül yapıyor şöför aşşagıda kapıda bekeler. net cevap şöfer atın içeri
Geriye bir tek şoför kalıyor. Katil şoför o zamanhahah çok basit düşünüyorsunuzdahada basit düşünün
Güncelliyorum şimdi konuyumerak ettim birader cevabı ne zaman söyliceksin bana pm atsana rica etsem
Cevaba bakabilirsin güncelliyorum konuyu.Geriye bir tek şoför kalıyor. Katil şoför o zaman
Hiç beklemezdim doğrusu. Baya masum görünüyorduGüncelliyorum şimdi konuyu
Cevaba bakabilirsin güncelliyorum konuyu.
Çok ısrar geldi yatemizlikçi dicektim spoilerı gördüm biraz bekleseydin knk
haha öyle yada böyleHiç beklemezdim doğrusu. Baya masum görünüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?