- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
m.o Sabri Hoşgeldin ForumaDaha dün kaydoldum gerçi tanıştığıma memnun oldum bende Sabri
m.o Sabri Hoşgeldin Foruma
facemi kapanmamış olsa ekelrdimde kapattılarSağolasın dostum, aktif bir şekilde buradayız artık
facemi kapanmamış olsa ekelrdimde kapattılar
Bende face kullanmıyorum. İnstagram, Whatsapp türediğinden beri pek yüzüne baktımıyorum açıkçası
galiba yenisin diye forumda eklenmıyo bakarım sonra belki eklenir 2-3 gune
Forumdaki gizlilik ayarlarını değiştirmiştim ondan ekleyemiyor olabilirsin, çok fazla özel mesaj alıyordum çünkü hile olmuyor yaparmısın felan gibilerinden
bende 2 sene once wolf ıcın suan bende aynı her konudaBende ROS hilesi için kayıt olmuştum ama şuan genellikle her konu başlığı altında takılıyorum
yaw Su Sitede Artık Sadece RoS Açarsam Açarım Ondan Başkasını Açmam Zaten Phantomerse Sinir Oluorum <Zaten Olineı Yok İyice Boşaldı Oyun
Çok fazla oyun oynayan biri olmamakla birlikte işin aslını söylemem gerekirse aşırı kolsuz birisiyim yani öyle oyunlarda elime kimse su dökemez tiplerinde birisi değilim Girer hileyle oynarım. E insan kendini bilecek abi yapamıyorsan yapamıyorsun yani.
hoonds indirirsen Oynarız Birlikte Oyun metin2 Gibi Zombili fln qwE:
hle çalışmıyo ben denedim yabancı swde çalısıyoBizim sitede hilesi olduğuna göre pro oyuncu edasıyla oynayabilirim
hle çalışmıyo ben denedim yabancı swde çalısıyo
o akdar zor bi oyun değil yaNapalım kol kasarız bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?