bu nece bi deyiştir kralasosyallik konusunda çok sevdiğim bir söz var;
İnsanların yalancı dostluğundansa yalnızlığın gerçek samimiyetini tercih ederim,
evet 1-2 hafta önce en yakın arkadaşımı kaybettim zaten ondan başka arkadaşım da yoktu sattı beniYalandan arkadaşın olacaksa, hiç olmasın daha iyi. Güvendiklerin yolda bırakınca kendini tarif edilemez derecede kötü hissediyorsun.
adanalıysan hemşeriyiz desene bursaya gelebilirsen gel kavga olunca çağırırımpandemi süresince çok hamladıkmevzu olursa ulaş adana işi ordayız
sendeyim kral :dadanalıysan hemşeriyiz desene bursaya gelebilirsen gel kavga olunca çağırırım![]()
Yaşını Bilmiyorum Ama Üniversite Ortamı İle Bu Sorunların Çoğu Çözülüyor Arkadaşlarının Seni Ortamlara Falan Çağırmasını Bekleme Kendi Ortamını Kendin Yarat. .Kodlama İse Hayatını Tamamen Bir Kenara Bırakman Çok Saçma Olur Bence Bir Etrafa Görün .evet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim
bu nece bi deyiştir kral
Post automatically merged:
evet 1-2 hafta önce en yakın arkadaşımı kaybettim zaten ondan başka arkadaşım da yoktu sattı beni
kankam kendini bu duruma düşürcek ne yaptın bea bişey yapmış olman lazım illakievet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim
keşke bende kodlama olsa da asosyal ollsam sıkıntı olmazevet maalesef sözde arkadaşlarım ama kavgam olsa hiç biri gelmez bu yüzden asosyal olmayı tercih ettim sizce yanlış mı yaptım kendimi bilgisayar konusunda geliştirip kodlama dilleri öğrendim