steam destekle konusman gerek fakat bulup bulmıcakları konusunda %100 emin değilimmerhabalar ben 4-5 ay önce apex legends için açtığım steam hesabını unuttum kullanıcı adı epostası hepsini unuttum şifre hariç steam hesabımı bulma şansım varmıdır hesapla ilgili her detayı biliyorum. yaptığım harcamalar, para yüklediğim kredi kartları, oynadığım oyunlar hepsini biliyorum nasıl hesabımı geri alabilirim ?
merhabalar ben 4-5 ay önce apex legends için açtığım steam hesabını unuttum kullanıcı adı epostası hepsini unuttum şifre hariç steam hesabımı bulma şansım varmıdır hesapla ilgili her detayı biliyorum. yaptığım harcamalar, para yüklediğim kredi kartları, oynadığım oyunlar hepsini biliyorum nasıl hesabımı geri alabilirim ?
e posta ve kullanıcı adını unuttum e-postası erişimimde değil şuanreis e postana kod fln gelmiyomu
destek ile iletişime geç kardeşi telefon numarası yada satın alıma dair fatura bulursan ve tarihi tutarsa geri alırsın emin olMerhaba ben 4-5 ay önce Apex Legends için açtığım Steam hesabını unuttum kullanıcı adı epostası hepsini unuttum şifre hariç Steam hesabımı bulma şansım var mıdır hesapla ilgili her detayı biliyorum. Yaptığım harcamalar, para yüklediğim kredi kartları, oynadığım oyunlar hepsini biliyorum nasıl hesabımı geri alabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?