ssssssssss
Seçkin Üye
hocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
ap ile kazandıysan öyle oynayabilirsiniz hocam tabi lige de bağlı değişir bu iş düşükk elo ve yüksek elo oyuncularına bağlı internetteki siteler bronze için ap oynayın cha için ad oynayın diyor ama kayle ad çok gereksiz çar ap oynamaya devam edin bencehocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
tr kayle ilk 300de olan biri olarak söylüyorumhocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
ap oyna kayleyi daha güçlü tek atabiliyorhocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
AP kasarsan eğer 18lvlde herkes eşit item olsa bile sen adamlara tek atarsın o derecehocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
ap gayet güzel tek atabiliyor en doğrusunu yapmışsın.hocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?
ap buildi ad buildindden daha güçlü nashor vadiyaran vbhocam script ile rank kasıyorum sadece kayle oynuyorum 3 maç girdim bügün ap oynadım 3ünüde kazandım ama hiç ad oynamadım sizce hangisi iyi ve nasıl bir build önerirsiniz?