Seçkin Üye
eskiden degilmiydi o ben eskidendi diye biliyorumKayn'ın dönüşmesi hakkında bi yazı görmüştüm istediğine saldırarak yükleri topla, tam dönüşmeye az kalmışken dönüşmek istediğin formun gereksinimlerini karşılayan şampiyona vurursan topladığın yükleri kimden topladığının bi önemi kalmaz ve en son vurduğun şampiyona göre dönüşürsün. Bu doğru mu?
Eski sürüm de diye biliyorum ben bunu amaKayn'ın dönüşmesi hakkında bi yazı görmüştüm istediğine saldırarak yükleri topla, tam dönüşmeye az kalmışken dönüşmek istediğin formun gereksinimlerini karşılayan şampiyona vurursan topladığın yükleri kimden topladığının bi önemi kalmaz ve en son vurduğun şampiyona göre dönüşürsün. Bu doğru mu?
Eskiden çalışıyordu fixlenmis olabilir denemek lazimKayn'ın dönüşmesi hakkında bi yazı görmüştüm istediğine saldırarak yükleri topla, tam dönüşmeye az kalmışken dönüşmek istediğin formun gereksinimlerini karşılayan şampiyona vurursan topladığın yükleri kimden topladığının bi önemi kalmaz ve en son vurduğun şampiyona göre dönüşürsün. Bu doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?