live together die alone
Süper Üye
eth için demiyorum kanka alt coinler için diyorum. sitede 1650'yi bulamadım 1660 1050 hepsi var benimki yokwatt to mine sitesinden ekran kartının ne kadar mh verdiğini görebilirsin ama 4gb kartların kazımları bitti 6 ve 8gb ler kaldı eth 2.0 güncellemesiyle
anladım dostum en karlısı eth ama lolminer madencisiyle 4gb kartıyla kazım yapanlar var sanırım bunu denemeden test etmeden bilemezsin bi yerden başla o yüzden usbye hiveos kur sonra metamask cüzdanı oluştur gerisi akar gidereth için demiyorum kanka alt coinler için diyorum. sitede 1650'yi bulamadım 1660 1050 hepsi var benimki yok
baktım da günlük 1 dolar kar diyor. 14tl yapıyor sigara parası çıkar 1.5 günde idare eder gibianladım dostum en karlısı eth ama lolminer madencisiyle 4gb kartıyla kazım yapanlar var sanırım bunu denemeden test etmeden bilemezsin bi yerden başla o yüzden usbye hiveos kur sonra metamask cüzdanı oluştur gerisi akar gider
neden olmasın benim tek ekran kartım günlük 2 dolar veriyor uyuduğum zamanlarda bırakıyorum rx590 8 gbAga tek ekran kartiyla bence cok olmaz
bal gibide oluyor kankaAga tek ekran kartiyla bence cok olmaz
aynen valla ben hergün kazıyorum havuzda 39 dolar biriktibal gibide oluyor kanka
evet karlı yinedeaynen valla ben hergün kazıyorum havuzda 39 dolar birikti
ekran kartına bir zararı oluyor mu600 lira için bence ekran kartına zorluk ckartma
kanka oyunda düsün %100 gpuekran kartına bir zararı oluyor mu
mning yaparken pcyi kullanabiliyor muyum peki?kanka oyunda düsün %100 gpu
aynı sekil btc de mining yapsan %100 gpu
yani 2 türlüde zarar
ama yapcaksan yap senin tercihin.
gpu %100 deyken zar zor kullanırsınmning yaparken pcyi kullanabiliyor muyum peki?
ömründen gidiyor eskiyorekran kartına bir zararı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?