Süper Üye
amazon japonyadan normal piyasasına yakın 3060ti yada 6800xt gibi kartlara bakabilirsin 6800xt nin getirisi 3080 kadar var 3060ti lar genellikle tr ye gönderilmiyor8gb bir ekran kartıyla başlamak istiyorum ekran kartı önerin var mı
Peki önerilerin var midir başlamali miyimamazon japonyadan normal piyasasına yakın 3060ti yada 6800xt gibi kartlara bakabilirsin 6800xt nin getirisi 3080 kadar var 3060ti lar genellikle tr ye gönderilmiyor
Bencede boşa vakit kaybı gibihashrate i ile ayda ne kadar kazanacağın belli oluyor internet sitelerinden ekran kartina gore hesaplayabilirsin ama çok kazandirmaz
yani tek ekran kartiyla zorBencede boşa vakit kaybı gibi
Bencede değmez yani kankayani tek ekran kartiyla zor
evet 2 3 kartla ancaBencede değmez yani kanka
Hem o hemde birşey kazandırmaz emek gidicek boşunaevet 2 3 kartla anca
Emeği geçtim karta yazıkHem o hemde birşey kazandırmaz emek gidicek boşuna
işe yatkın değilsen başlamaPeki önerilerin var midir başlamali miyim
Yatkın değilim yeni başlayacağımişe yatkın değilsen başlama
vazgeçtim ya sağolraven kazımı yapabilirsin günlük 1 dolar falan gelir çok karlı değil şu dönemde en mantıklı eth kazımı ama ekran kartın 4 gb olduğu için eth sağlıklı olmayacaktır mh/s değerleri yerlerde olacaktır önerim kazım yapmaman bu kart ile
Post automatically merged:
3080 eth ile en son min 2000tl veriyordu eth düşmesi ile 1500-1800 arası olmuştur tekrar artar zaten aynı seviye yada daha fazla para gelir
Post automatically merged:
hayır karşılar elektirik faturası sen oyun oynarken yaptığından daha az yansıyor sağdece ekran kartı bellekleri 100% yükte olduğu için sorun olmuyor uv de yaparsan çektiği güce göre 30-40 tl oynar max
rx 580 8 gb tanesi ile en az 25 mh/s kazım yapılıyor kart başı en az 300 tl getirisi var şu ankı elektirik faturaları arttı ama eskiden güzel getirisi vardıbence cok paran yoksa gırme degmez bende 5 kart vardı rx580 8gb bı aralar 25 dolara kadar cıktı sımdı ıse 4 dolar :/ oyuzden cok para varsa gır derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?