Kedilerim birbiriyle anlaşamıyor ve kedi kısırlaştırma işlemi yapılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

benim ikiside erkek yanlız bugün baya iyi anlaştılar sadece minik olanın biraz daha büyümesi lazım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence iyi anlaşırlar bendede var bi tane bulursam bende bi dişi almayı dusunuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
biz iki tane aldık sevgilimle biri dişi biri erkek gene de anlaşamıyorlar zamanla alışıyorlar birbirlerine biraz zaman gerekliymiş

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
ortamda kral benim mentalitesi 2 aylıkken falan beraber büyüseler sorun olmaz da büyüdükçe problem oluyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kediler arasında çekişmeler normaldir, ancak agresif davranışlar, saldırganlık ve fiziksel kavgalar varsa, bu durum sağlık riski taşıyabilir ve kedilerinizin mutsuz olmasına neden olabilir. Bu durumda, kısırlaştırma işlemi yapılması, kedileriniz arasındaki çekişmeleri azaltabilir.
Kısırlaştırma işlemi, kedilerin cinsel hormonlarının azaltılması ve üreme yeteneklerinin ortadan kaldırılmasıdır. Bu işlem sonrasında, kediler daha az agresif davranışlar sergilerler ve diğer kedilerle daha iyi anlaşabilirler. Ayrıca, kısırlaştırma işlemi, kedilerin kanser gibi çeşitli sağlık sorunlarından korunmalarına da yardımcı olabilir.
Kısacası, kedileriniz arasındaki çekişmeler ciddi bir sorun teşkil ediyorsa, kısırlaştırma işlemi yapılması faydalı olabilir. Ancak, her durumda, veteriner hekiminizle konuşarak, en iyi çözümü belirlemek önemlidir.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kısırlastırma . belirli bi süre sonra anlaşırlar acele etme

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yeni kedi tanıştırmak zor olabilir ama yavaş ve aşamalı bir yöntem izleyerek ve ayrı bölgeler sağlayarak bunu başarabilirsiniz. Kedinizi kısırlaştıracağınız için de tebrik ederim. Başarılar dilerim!

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
ben kısırlaştırdım ve kısırlaştırmayı destekliyorum fakat kısırlaştırmak ve sonraki bir kaç güne iyi hazırlanmak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
biraz zaman vererek yavas yavas alışmalarını bekle mama oyunları yap ikisine de aynı ilgiyi göster aga alışırlar

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kısırlaştırmak daha mantıklı olur 2 erkek hırçınlaşırlar çiftleşme döneminde

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence hiç yapma yazıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...