Seçkin Üye
Olm yapmayın etmeyin lan gencecik insanlarsınız nerden duyuyonuz böyle şeyleriKardeşim seni korkutmak istemem ama;
Kediler bildiğin gibi cinlerle iletişime geçebilirler yani cinler kedileri rahatlıkla kontrol edebilirler ve bu tür kedi olayları çok yaşanmıştır o yüzden hiçbir zaman bir kedi sahiplenmedim.
Sen kedine veda et gelebileceğini sanmam
Sadece tahmin ediyorum ama yüksek olasılık bu
Kedilerin gözlerinde perde yoktur hatta internette araştırabilirsin hocam kedim onu görüyor şunu görüyor gözlerini bir yere dikip sürekli bakıyor vs bulabilirsin meselaOlm yapmayın etmeyin lan gencecik insanlarsınız nerden duyuyonuz böyle şeyleri
Dostum kedilerin bir yere odaklanmasının sebebi insanlardan farklı frekanslarda sesleri duymasından dolayı. Yani eğer öyle bir kedi görürsen direk kulaklarına bak sesin nerden geldiğini algılamak için sürekli sağ sola oynatır ve gözüyle bir şeyi takip ediyormuş gibi kafasını çevirirKedilerin gözlerinde perde yoktur hatta internette araştırabilirsin hocam kedim onu görüyor şunu görüyor gözlerini bir yere dikip sürekli bakıyor vs bulabilirsin mesela
Ne kadar doğru ne kadar yanlış orasını bilemem
SaçmalamaaaaKardeşim seni korkutmak istemem ama;
Kediler bildiğin gibi cinlerle iletişime geçebilirler yani cinler kedileri rahatlıkla kontrol edebilirler ve bu tür kedi olayları çok yaşanmıştır o yüzden hiçbir zaman bir kedi sahiplenmedim.
Sen kedine veda et gelebileceğini sanmam
Sadece tahmin ediyorum ama yüksek olasılık bu
Çok komiksin kardeşimEceli gelmiştir belki? ;D
cinlere inanmamak ayrı konu kedi cin görmüştür cin kontrol altına almıştır başka konu :d.Cinlere niye inanmıyonuz la djfhdnffmf
Tamam,bilimsel bir açıklama yap arkadaşın kedisi gece 6'dan sonra hemde 8 aylıkken neden evden çıkıp gitti ?cinlere inanmamak ayrı konu kedi cin görmüştür cin kontrol altına almıştır başka konu :d.
Bende emin olduğumdan yazmadım ki,tahmini bir şey dedim zaten.Ama 8 aydır yaşadığı ortamı niye bulamasın ki onu anlayamadım.Cinlerin hayvan kontrolüne geçmeleri hakkında çok bir bilgim yok ama Mesela kedimi kontrolü altına aldı daha sonrada çıktı kedimde yolu bulamadı ? böyle bir şey olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?