tekir kedyBeyler bayanlar yaklaşık 1 ay önce bir kedy sahiplendim. Sahiplendiğim kişi kediyi sokakta kötü bir halde bulmuş henüz yavruyken annesinden ayrıymış öyle dedi bize. Kediyi alalı 1 2 ay felan oluyor kedi çok ürkek elimiz uzattığımızda kaçıyor mesela direk, bazen geliyor üstümüze yatıyor bazen geliyor ayağımız ısırıyor. Uyumadığı zamanlar aşırı hareketli oluyor ışınlanıyor resmen ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Bu kedi düzelir mi sizce sorun ne anlayamadık bir türlü.
aynen tekir kedytekir kedybiz de ilk aldığımızda uzun süre koltukların içinden çıkmadı yavaş yavaş alışıyor sürekli oynayın sevgi gösterin ısınsın
Reis henüz 4 aylık felan umarım yetmişindede aynı olmaz ya çok kötü olur öyleYavruysa normaldir biraz zamanla size de alışır çevresine de alışır ama bazı kedilerin huyu böyle oluyor mesela benim geçen sene vefat eden kedim de yavruyken böyleydi çok hareketliydi falan belki düzelir büyüyünce dedik ama yedisinde neyse yetmişinde de aynen devam etti.
tekir kedyyyBeyler bayanlar yaklaşık 1 ay önce bir kedy sahiplendim. Sahiplendiğim kişi kediyi sokakta kötü bir halde bulmuş henüz yavruyken annesinden ayrıymış öyle dedi bize. Kediyi alalı 1 2 ay felan oluyor kedi çok ürkek elimiz uzattığımızda kaçıyor mesela direk, bazen geliyor üstümüze yatıyor bazen geliyor ayağımız ısırıyor. Uyumadığı zamanlar aşırı hareketli oluyor ışınlanıyor resmen ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Bu kedi düzelir mi sizce sorun ne anlayamadık bir türlü.
aynen öyle :dddd çok tatlı ama ya kafayı yersintekir kedyyy
Valla alışırız alışmasına da insanın zoruna gidiyor sokaktaki kedy daha uysalbence zamanla sen düzelirsin alışırsın o haline bende öyle oldu yani
özledim laaynen tekir kedysürekli oynuyoruz zten ya ip tarzı bişe var üstünde zil olan onunla oynuyoruz ama daha hırçın yapmasın oda
Reis henüz 4 aylık felan umarım yetmişindede aynı olmaz ya çok kötü olur öyle
İmkanın varsa onu böyle fazla ışık olmayan küçük bir odada yalnız başına bırak kanka kendi kendine enerjisini atsın orada birkaç gün devam et böyle giderek daha sakin olmaya başlıyor. Ben kendi kedimde uygulamıştım günde 2 saat falan takılıyordu bizim fazla eşya olmayan odada ve çıkardığımda genelde uyuşuk uyuşuk dolaşıp uyuyordu yanımda falan.aynen tekir kedysürekli oynuyoruz zten ya ip tarzı bişe var üstünde zil olan onunla oynuyoruz ama daha hırçın yapmasın oda
Reis henüz 4 aylık felan umarım yetmişindede aynı olmaz ya çok kötü olur öyle
Kanka pitbull gibi olmasın sonra .ddİmkanın varsa onu böyle fazla ışık olmayan küçük bir odada yalnız başına bırak kanka kendi kendine enerjisini atsın orada birkaç gün devam et böyle giderek daha sakin olmaya başlıyor. Ben kendi kedimde uygulamıştım günde 2 saat falan takılıyordu bizim fazla eşya olmayan odada ve çıkardığımda genelde uyuşuk uyuşuk dolaşıp uyuyordu yanımda falan.
ashdgaıufjsfg tekir kedy üstündeki etkilerini düşünemedim usta pitbulldan daha beter bir şey çıkabilir ortayaKanka pitbull gibi olmasın sonra .dd
Jsjsjsdk seninki cinsmiydiashdgaıufjsfg tekir kedy üstündeki etkilerini düşünemedim usta pitbulldan daha beter bir şey çıkabilir ortaya
benimki british shorthairdi arkadaşımın kedisi yavrularken vefat edince bana verdiJsjsjsdk seninki cinsmiydi
Benimkisi de buydu 3 ay alıştirmaya çalıştırmıştım
Korkuyorsa sürekli ilgi göstererek sev
Hayvanı kendi kendine bırakacaksın sıkılmacak sende sıkildıkça onunla oynacaksın sürekli gıdı bölgesiyle seversen hayvan çok hoşlanır ben arada lazer ile oynatıyorum deli oluyorEkli dosyayı görüntüle 91278
Benim kedy de bu ya biz genel olarak kendine bırakıyoruz kendi daha iyi alışır diye ama yanlış mı yapıyoruz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?