6 Şub 2022 #1 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI Dün port açmak için herşeyi denedim ama canyouseemee de açık gözükmüyor. Girişi default bıraktım çıkışı kendi bilgisayarımı seçtim Port Aç ve Hedef Portu 8080 giriyorum ama port açık gözükmüyor.
Dün port açmak için herşeyi denedim ama canyouseemee de açık gözükmüyor. Girişi default bıraktım çıkışı kendi bilgisayarımı seçtim Port Aç ve Hedef Portu 8080 giriyorum ama port açık gözükmüyor.
6 Şub 2022 #2 PHSkopat P Seçkin Üye Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 447 Tepki puanı 12 Ödüller 2 Yaş 24 4 HİZMET YILI Xeury' Alıntı: Dün port açmak için herşeyi denedim ama canyouseemee de açık gözükmüyor. Ekli dosyayı görüntüle 72726 Girişi default bıraktım çıkışı kendi bilgisayarımı seçtim Port Aç ve Hedef Portu 8080 giriyorum ama port açık gözükmüyor. Genişletmek için tıklayın ... kankam discordumu vereyim PHSkopat#7023 eğerki eklersen yayın açarsan ilgilenebilirim Oyla 0 Olumsuz oyla
Xeury' Alıntı: Dün port açmak için herşeyi denedim ama canyouseemee de açık gözükmüyor. Ekli dosyayı görüntüle 72726 Girişi default bıraktım çıkışı kendi bilgisayarımı seçtim Port Aç ve Hedef Portu 8080 giriyorum ama port açık gözükmüyor. Genişletmek için tıklayın ... kankam discordumu vereyim PHSkopat#7023 eğerki eklersen yayın açarsan ilgilenebilirim
6 Şub 2022 #3 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin.
6 Şub 2022 Konuyu başlatan #4 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... No Protocol Testable yazıyor? Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... No Protocol Testable yazıyor?
6 Şub 2022 #5 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI ISP'ni arayarak da bu bilgiye ulaşabilirsin, port açamıyorum sebebi nedir dersen müşteri hizmetleri zaten açıklıyor. Statik IP alarak dediğim gibi sorun çözülebiliyor fakat aylık 25-35 TL gibi bir ücreti var. Oyla 0 Olumsuz oyla
ISP'ni arayarak da bu bilgiye ulaşabilirsin, port açamıyorum sebebi nedir dersen müşteri hizmetleri zaten açıklıyor. Statik IP alarak dediğim gibi sorun çözülebiliyor fakat aylık 25-35 TL gibi bir ücreti var.
6 Şub 2022 Konuyu başlatan #6 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI lordtaco' Alıntı: Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Birde telefondan kontrol ettim hepsi yeşil gözüküyor noktaların. Oyla 0 Olumsuz oyla
lordtaco' Alıntı: Her şeyi doğru da yapsanız ISP'ler (internet servis sağlayıcıları) CGNat denilen bir özellik kullandığı için port açamıyor olabilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu siteden test edin sonuç pozitif ise statik IP alarak sorunu çözebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Birde telefondan kontrol ettim hepsi yeşil gözüküyor noktaların.
6 Şub 2022 #7 farukbaran35 comme un bébé Ultra Üye Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 1,769 Çözümler 32 Tepki puanı 174 Ödüller 12 10 HİZMET YILI Nereden anladınız açılmadığını? açtığınız port kullanılmadıkça aktif görünmüyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2022 #8 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Belirtmem gerekiyor portun açık görünmesi için dinlenmesi gerekiyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu program ile protu dinleyin ve tekrar deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla
Belirtmem gerekiyor portun açık görünmesi için dinlenmesi gerekiyor Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bu program ile protu dinleyin ve tekrar deneyin.
6 Şub 2022 Konuyu başlatan #9 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI Dinledim hala açık gözükmedi. Ekli dosyalar Adsız.png 11.1 KB · Görüntüleme: 88 Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2022 Konuyu başlatan #10 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI Tamam becerdim kullandığım program portu dinlemiyormuş. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm