İşte konum genel kısmında düşse biraz cevap alabilsek bu sorularımıza rahatlayacağım ama bekleyişteyim ve bilmiyorumpeki bazıları satıış yapabilmek için 40 dolar gibi bir bütçe ile hesabı onaylatman gerekiyor felan ddiyolar doğrumudur ?
1 - Evet, sen de NFT yapabilirsin. NFT yapmak için öyle üst düzey çabalara gerek yok, Twitter SS'lerini bile NFT olarak satanlar var yüksek fiyatlara.Birkaç video izledim ama hala aklımda birkaç soru var.
1 - Ben de Nft yapabilir miyim? Çok iyi şeyler yapamam ve zaten amacım da yüksek paralar kazanmak değil sadece merak.
2 - Hangi siteyi önerirsiniz anladığım kadarıyla Nft yüklerken site belli bir miktar para istiyor bunu her seferinde mi istiyor.
3 - Bununla uğraşmak mantıklı mı? Yoksa zaman kaybı mı?
Bence zaman kaybı open sea üzerinden denedim polgyon ağında sergilenebiliyor bedava olarak ama hiç kimse bakmıyor bile eğer profesyonel bir sanatçı değilsen hiç girişme zaman kaybıBirkaç video izledim ama hala aklımda birkaç soru var.
1 - Ben de Nft yapabilir miyim? Çok iyi şeyler yapamam ve zaten amacım da yüksek paralar kazanmak değil sadece merak.
2 - Hangi siteyi önerirsiniz anladığım kadarıyla Nft yüklerken site belli bir miktar para istiyor bunu her seferinde mi istiyor.
3 - Bununla uğraşmak mantıklı mı? Yoksa zaman kaybı mı?
Evet ya zaten konuyu açalı baya oldu kanka ve bir şeyler denedim kendi başıma ama hem bi yatırım yapabileceğin bi paran olmalı köşende hemde senin dediğin gibi bi sanatçı muhabbeti olmak zorunda gibi geldi bıraktım.Bence zaman kaybı open sea üzerinden denedim polgyon ağında sergilenebiliyor bedava olarak ama hiç kimse bakmıyor bile eğer profesyonel bir sanatçı değilsen hiç girişme zaman kaybı
Ben kendimi çektim NFT işinden yinede kapatmıyorum konuyu merakı olan gelip bakabilir yorumun için teşekkürlerOyun kartları, tablolar veya antika eşyalar gibi NFT'lerin de sergilendiği ve açık artırmayla satın alınabileceği pazarlar mevcut. Bu dijital pazarlardan muhtemelen en büyüğü OpenSea. Burada koleksiyon ürünleri, oyun öğeleri, dijital sanat eserleri ve Ethereum blok zincirin desteklediği diğer dijital varlıklar yer alıyor göz atın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?