13 Şub 2022 #21 AKIGOx Süper Üye Katılım 26 Ara 2020 Mesajlar 1,147 Tepki puanı 41 Ödüller 6 Yaş 36 5 HİZMET YILI Stage7hpp' Alıntı: Birkaç video izledim ama hala aklımda birkaç soru var. 1 - Ben de Nft yapabilir miyim? Çok iyi şeyler yapamam ve zaten amacım da yüksek paralar kazanmak değil sadece merak. 2 - Hangi siteyi önerirsiniz anladığım kadarıyla Nft yüklerken site belli bir miktar para istiyor bunu her seferinde mi istiyor. 3 - Bununla uğraşmak mantıklı mı? Yoksa zaman kaybı mı? Genişletmek için tıklayın ... 1-öncelikle altyapın olması gerekiyor 2-muratoğlu nft çıkardı ona bakmalısın siteside var 3-zaman kaybı
Stage7hpp' Alıntı: Birkaç video izledim ama hala aklımda birkaç soru var. 1 - Ben de Nft yapabilir miyim? Çok iyi şeyler yapamam ve zaten amacım da yüksek paralar kazanmak değil sadece merak. 2 - Hangi siteyi önerirsiniz anladığım kadarıyla Nft yüklerken site belli bir miktar para istiyor bunu her seferinde mi istiyor. 3 - Bununla uğraşmak mantıklı mı? Yoksa zaman kaybı mı? Genişletmek için tıklayın ... 1-öncelikle altyapın olması gerekiyor 2-muratoğlu nft çıkardı ona bakmalısın siteside var 3-zaman kaybı
15 Şub 2022 #22 Mikoyvz ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs Süper Üye Katılım 3 Mar 2018 Mesajlar 808 Çözümler 1 Tepki puanı 48 Ödüller 7 8 HİZMET YILI pixilart adlı siteden üzretsiz nft yapabilirsin