Onaylı Üye
rica ederimteşekkür ederim reis faydalı bilgi için
pubg hılesıdemı vardı bayagıdır oynamıyodum bırakmıstım yukleyıp deneyeyım biarkadaslar oyun iç.erisinde hilenin kapanmasının sebeplerinden birtanesi silahların yerlerini gösteren yeri ayarladıgımızda oyunun sonuna kadar erengel de oynadım son bir ekip kalanakdar oynadım livikte herhangi bi sorunda olmuyor şimdi adminlerimizin sözledigi gbi
oncelikle %temp% klasözürünü temizliyoruz ve sonra oyunun temp klasörünü temizliyoruz sonra weindows un içindeki Prefetch klasörünü temizleyin daha sonra DXSETUP9 o yükleyin daha sonra pc yi yeniden başlatırsanız düzeliyor livikte sorun olmuyorda erengelde en sonunda kapanıyor onuda arastırıyorum hangi sebepten oluyor diye deniyorum
valla süreyi uzattı enazından livikte sorun olmuyoreyw dostum güzel anlatmışın bakalım işe yarıyacakmı eğer olmasa yine yazarım iyi günler
Bendede Olduarkadaslar oyun iç.erisinde hilenin kapanmasının sebeplerinden birtanesi silahların yerlerini gösteren yeri ayarladıgımızda oyunun sonuna kadar erengel de oynadım son bir ekip kalanakdar oynadım livikte herhangi bi sorunda olmuyor şimdi adminlerimizin sözledigi gbi
oncelikle %temp% klasözürünü temizliyoruz ve sonra oyunun temp klasörünü temizliyoruz sonra weindows un içindeki Prefetch klasörünü temizleyin daha sonra DXSETUP9 o yükleyin daha sonra pc yi yeniden başlatırsanız düzeliyor livikte sorun olmuyorda erengelde en sonunda kapanıyor onuda arastırıyorum hangi sebepten oluyor diye deniyorum
dx dedigini açıklarmısınYa de bilgisayarımdan yönete gelin ardından gerekli dx ayarlarını yapın
thnksarkadaslar oyun iç.erisinde hilenin kapanmasının sebeplerinden birtanesi silahların yerlerini gösteren yeri ayarladıgımızda oyunun sonuna kadar erengel de oynadım son bir ekip kalanakdar oynadım livikte herhangi bi sorunda olmuyor şimdi adminlerimizin sözledigi gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?