☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Tabikide en iyisi bonus olan xd onun dışında 2.olan iyi olmuş 1.de geçişler falan çok hızlı renkler falan hızlı değişiyor ben beğenmedim ama zevkler ve renkler tartışılmaz✳✳ ✳✳
Evet dostlar forumun en efsane delisinden herkese merhaba
bu sefer kendimce amatörce uğraşıp yatığım eskiden de kullandığım
imza,intro editleri kendi arşivimden size sunuyorum
her video da bir anımız var
sizce nasıl olmuşlar ?
tepkilerinizi bekliyorum
✳✳ ✳✳
BONUS:
Editin en kralı,hası bu videodur kesinlikle
bu videoyu hiç bir intro ya değişmem
bonus olan en iyi edit sonuçta 2.nin geçişleri çok hızlıydı zamanında ona bir çalışma yapamadık öyle olmuştuTabikide en iyisi bonus olan xd onun dışında 2.olan iyi olmuş 1.de geçişler falan çok hızlı renkler falan hızlı değişiyor ben beğenmedim ama zevkler ve renkler tartışılmaz
affer efect olmadan yapmıştımafter effect kullanıyo musun
program yok site yapımı bu editlerGüzel olmuş program olarak ne kullanıyorsun?
4 senelik diyince aklıma eski introlar geldi sallantılı, basslı falanbonus olan en iyi edit sonuçta 2.nin geçişleri çok hızlıydı zamanında ona bir çalışma yapamadık öyle olmuştu
4 senelik edittir en az bu paylaştıklarım
Post automatically merged:
affer efect olmadan yapmıştım
program renderı çektim üzerine daha düzgün çıktı oldu4 senelik diyince aklıma eski introlar geldi sallantılı, basslı falan
Yine onların yanında bunlar çok iyi
cap cutı denedim müzikli geçiş efeklerin de çok iyi fakat pc uygulaması olarak kullanamıyorsun1 hariç beğendim logolar sana mı ait bu geçişlerin çoğu capcut da da var onada göz atabilirsin
After effects kullanması zor diye biliyorum Vegas pro denedin mi hiç onlada güzel işler çıkabiliyorprogram renderı çektim üzerine daha düzgün çıktı oldu
affer effects e hakim olabilsem neler yapacağımda
Post automatically merged:
cap cutı denedim müzikli geçiş efeklerin de çok iyi fakat pc uygulaması olarak kullanamıyorsun
mobil üzerinden instagrama hikaye atmek istiyorsan birebir capcut
vegas pro çok güzel kullanılabilir fakat After effects professional işi dostum,kullanmak için profesör olmak lazım programa hakim olsan bile öğrenecek çok şeyin olurAfter effects kullanması zor diye biliyorum Vegas pro denedin mi hiç onlada güzel işler çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?