kendim oyun yazmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bende bilgisayar programcılığı okuyorum 2. sınıftayım ufak tefek şeyler yazmaya çalışıyorum genellikle udemy den yararlanıyorum.Fakat bu tarz forumlardan soru cevap şeklinde daha fazla yararlana bilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
öncelikle C# C++ pyhton bilmen gerek ve unity yapabilmen lazım iyi bi oyun yapmak istiyosan çok çalışman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
özelden ulaş ilgili videoları ulaştırabilirim faydalı olucak videolardır.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
youtube'da bunun için belirli bir kanal var ama bu brezilyalı, sonsuz alan, oraya bak

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Düşüncen cok güzel başarabilirsen ve güzel bi oyun olursa önün açılır ve bizde severek oynarız herhalde :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kendin oyun yazıp online olarak yayınlayabilmen için bir sunucuya ihtiyacın var. Ve tek bir sunucuda bitecek bir olay değil eğer korumasına göre bir şey istiyorsan sitesi ayrı launcheri ayrı oyunu işleten ayrı bir makineye ihtiyacın var Dedicated sunucu almanı öneririm. Kendin oyun yazmak diyorsanda ilk öncelikle PVP yollarından başlamanı tavsiye ederim.

ダーリン
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Udemy den kurs alıp gerçekten çalışman lazım Türkçe pek güzel kaynak yok ama Türkçe olması bile yeterli eğerki İngilizcen varsa Yabancı kurslar daha iyi olur.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
internette çok güzel kaynaklar var bakmanı tavsiye ederim öneri yapmak isterdim fakat site kurallarına aykırı olur diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
cök zor en az sana destek cıkacak 1 kişi olması lazım ve senin kafandan biri olsun yaptıklarını begenmesse sıkıntı :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
birazda oz guven iyi olur kardeşim kafana gore yap

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oyun yazmak kolay deyildir bissürü zaman ve emek ister oyunun müzik lerinden grafiğinden hikayesinden vb. bissürü sanat dalı içeriri bunların yanında kodlama dili de bilmen gerek tek 0 dan bişeyler yapmak cidden büyük emek bi arkadaş grubuyla başlasan daha kolay olur

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bazı scriptleri bilmek gerekiyor bende düşünmüştüm oyun yazmayı fakat bir ekibin olmadan biraz zor gibi duruyor bilgisayar oyunu değilde android oyunu yazabilirsin daha kolay

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
unity den yavaş yavaş yapabilirsin senin için daha iyi olur

Üye
5 HİZMET YILI
önce oyununuzun platformunu seçmelisiniz, bilgisayar mı yoksa mobil mi olacağını seçin.
Post automatically merged:

Tek başına yapacaksan yapacak olduğun oyun ancak bir apk oyunu yada bir menejerlik oyunu olabilir. herhangi bir savaş oyunu falan yapacaksanda tankla uçakla vs düşmanları vur oyunları varya strateji amaçlı oyunlar ancak onları yapabilirsin kaldıki doğru düzgün bir oyun yapacaksanda herhangi bir internet sitesinden değil paralı eğitim setlerinden yada paralı kurslardan faydalanman lazım.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...