Sürekli bu nokta da takılıyorum ne yapacağım ve hedefim neler ailem tıp okumamı bense başka bir meslek istiyorum arada kalıyorum sonuçta hayat benim hayatım ama onların da gerek maddi gerekse manevi destekleri üzerimde çok oldu ne yapacağımı nereye yöneleceğimi bilmiyorum.önüne koyacağın hedefler ve kim olmak istediğini bulman gerekiyor. uzun bir süre otur düşün, karar verince çaban da artacaktır
şöyle ki planladığım hayatta işini çok iyi yapan şevkle çalışan bir yazılım mühendisiyim fakat bir de ailemin benim üzerimde kurduğu hayal ettiği bir hayat var ki o da Tıp bu ikilem sürekli kafamın içinde bir yandan onları kırmak istemiyorum bir yandan da kendi planladığım hayatı yaşamak istiyorum. Bir iş yaparken ders çalışırken oyun oynarken bile aklıma geliyor bu ikilem her ne yapıyor isem sıkılıp bırakıyorum. Önerdiğiniz yol için teşekkür ederim. Alanında uzman kişiler ile konuşmuştum fakat alanında başarılıyken hayatı birden sarpa saran kişiler ile iletişime geçmemiştim çok teşekkür ederim.Dostum şöyle ki hayal ettiğin hayat değil de planladığın hayat üzerine konuşalım . Gerçekten farklı şeyler çünkü. Kendini geliştirmek istediğin alanda iyi yerlere gelen insanlarla muhakkak diyaloga geç. Bunu çoğu kimseden duymuşsundur belki. Bir tavsiyem daha var . Tam tersi bu işi başaramamış veya her şey iyiyken bi anda işleri kötü gitmiş kişilerle diyaloga geç. Bu sayede sadece ne yapman gerektiğini değil ne yapmaman gerektiğini de öğrenirsin. Sormaktan asla çekinme . Hayatında başarılar![]()
Rica ederim . Başarılar hayatındaSürekli bu nokta da takılıyorum ne yapacağım ve hedefim neler ailem tıp okumamı bense başka bir meslek istiyorum arada kalıyorum sonuçta hayat benim hayatım ama onların da gerek maddi gerekse manevi destekleri üzerimde çok oldu ne yapacağımı nereye yöneleceğimi bilmiyorum.
şöyle ki planladığım hayatta işini çok iyi yapan şevkle çalışan bir yazılım mühendisiyim fakat bir de ailemin benim üzerimde kurduğu hayal ettiği bir hayat var ki o da Tıp bu ikilem sürekli kafamın içinde bir yandan onları kırmak istemiyorum bir yandan da kendi planladığım hayatı yaşamak istiyorum. Bir iş yaparken ders çalışırken oyun oynarken bile aklıma geliyor bu ikilem her ne yapıyor isem sıkılıp bırakıyorum. Önerdiğiniz yol için teşekkür ederim. Alanında uzman kişiler ile konuşmuştum fakat alanında başarılıyken hayatı birden sarpa saran kişiler ile iletişime geçmemiştim çok teşekkür ederim.
Aynen Öyle Arkadaşımızında Dediği Gibi Ben Yapıcam Dersen Olur Aga.Mesela Kendimden Örnek Vereyim.Küçüklüğümden Beri Motosiklete ve Bilgisayar Üzerine Çok Hevesim Vardı.Zamanla Hevesim Geçer Diye Vaz Geçmedim.Şuan Motosiklet Tamirciliği ve Video İçerik Üreticisi,Video Editörlüğü Yapıyorum.Banner Logo Sosyal Medya Tasarımlarıyla Uğraşıyorum.Eğer İnanırsan Ben Bunu Yaparım Diye İnan Bana Daha İyi Yollara Gelebilirsin ve Kendini GeliştirebilirsinYa kanka irade meselesi. Yapacam dersen yaparsın.