Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışcaksan azmin olmalı fakat hedefin olcak hedefin olmazsa dümensiz bir gemiye benzersin be bu olcak demelisin
Adam gibi çalışmadım fakat üniv kazandım
hangı alanda gelıstırmek ıstedıgın konuya gore degısır hocam ornegın bılgısayar alanında ıse udemy gıbı belırlı sıtelerden kurslarla olabılır genel kultur konusundaysa kıtap okuyarak ders calısmak ıcın ıse ufak hedefler koyarak baslayabılırsın ama sureklılık onemlı burada az az ve sureklı
insanlar geneldebır konuyabaslarken entepeden en dıbe ınerler bunu boyle yapınca ınsanlar zevk alırlarmıs yada en dıpten basladıklarında bır gunluk ıslerı bıttıgınde 155 dakıkada olsa en sonunda ne var bu ısın dıyebakarlarmıs sen oyle de yapma. nasıl odaklanman gerektıgını bırseye kendını vererek bulabılırsın meselakıtap okumaktan nefret ederım ama kardesım cok sevver onu ızleye ızleyte benımde canımcektı bende kıtap okuyorum artık ve cok sevıyorum onundekı arkandakı ınsanlara bak neler yapıyolar nasıl yuapıyorlar. hayatta bol sans dostum...