Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendini geliştirmek istiyorsan bol bol kitap oku, gez, arkadaş çevren kötü ise değiştir, her denileni kafana takma yoksa strese girersin ve en önemlisi kendine inanıp bir hedef koy hedefine ulaştın yeni bi hedef koy
Bolbol yalnız kal dikkatini başka şeylerle dağıtma kendini düşün Kişisel gelişim kitaplarını oku yeni bi düşünce tarzın oluşur özgüvenini topla hayatı gözünde zorlaştırma
Bir insan olarak gelişmek için önce erdemlerinizi ve kötü alışkanlıklarınızı kendiniz bilmeniz ve her gün davranış alışkanlıklarınızı geliştirerek kişiliğinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorum, çünkü kişiyi yüksek bir davranış alışkanlığına sahip olmak, yüksek duygularınızın kontrolünü geliştirir. . Tanrı'ya inananlar için bir yardım İncil'dir ve inanmayanlar için sosyal olarak daha iyi bir insan olmak istemenin azmi, bu gezegeni geliştireceğiz ve çocuklarınızı daha iyi eğitebileceksiniz.
Tüm aktivitelere katılmaya çalış örneğin daha önce yapmadığın birşeyleri dene.
Denedikçe hangilerinde başarılı hangilerinde başarısız olduğunu anlayacaksın.
Anladıktan sonra ise yapman gerek tek şey başarılı olduğun şeyin üzerinde durup kendini geliştirmek.
Geliştirdikten sonrada yolunu bulmuş olursun.
KafanKafanda yapmak istedigin şeyi oturt ve de ki ben bunu bugün yapmaliyim sonra kendiliğinden yapicaksin zaten onu güven bana sadece kafanda bitir işi