Kendimi Nasıl Geliştirebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kesinlikle çok kitap okuyarak. Başka yolu yok gibi geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim bence bir hedef belirle mesela kaymakam olmak istiyorsun o yönde ilerleyeceksin onun için bu hedefe kitlenip anayasa idare ceza mevzuatı iyuk gibi dersleri sırasına göre pomodoro yöntemine göre çalış yani 20 dakika çalış 5 dakika dinlen çay iç vs gibi

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öncelikler büyük insanların yaşantisini ve hangi aşamalari atlatıp bu seviyelere geldiklerini araştırmalısın sonra kendine inanmalı ve bunları örnek alarak yavaştan başlayabilirsin

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
item söylüyorum inanmak , hayal kurmak , çalışmak :D ( azim çalışma mutluluk değiL)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendı yolunu kendın cızıceksın dostum kendıne bır plan hazırla saatlerıe gore mesela 1 saat ders çalıs 15 dk dınlen gıbı

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kişisel gelişim kitapları fasa fiso onu başta söyleyeyim. Kararlı ve azimli biri ol, karakterin tamamen oturduğunda tamam ya ben böyleyim demek ki dediğinde kötü de olsa bunu kabullenmeyi öğren. Sana iyi gelmeyen her şeyden uzaklaş(bir oyun bile olsa). Yoksa kardeşim soğuk soğuk terleyip geleceğini düşünürsün. Benim gibi... Dediğimi yap, yaptığımı yapma

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim önce videolarını izle kafana yatan dans türünü belirle bir halay ekibin demi yoksa bir salsa ya da hiphop tarzı mı. Tarzını belirle özel kursları almak çok kolay tarzını belirlemelisin bence

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bir insan kendini herhangi bir konuda nasıl geliştirebilir nasıl bir yol haritası çıkarmayı öğrenebilir ? Mesela Ders çalışmayı istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum bu bir örnekti. Her hangi bir x konusunda bir insan yol haritasını nasıl çıkarmalı ne yapmalı bu konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var lütfen yoluma ışık tutarmısınız :)
İlber Hoca'nın "bir ömür nasıl yaşanır ? " kitabını okumanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...