- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hoca annemi aradı söyledi. annem tamam gitsin dedi. bende hayır dedim zorladılar.Gitmek istemediğini ailene söyle sana destek olacaklardır. Ayrıca gidiyorum diyerek internet kafeye gidebilirsin kimse senin yokluğunu farketmez diye düşünüyorum
durumu annene anlat okulda bir grup zorba var fln diyehoca annemi aradı söyledi. annem tamam gitsin dedi. bende hayır dedim zorladılar.
öle yapıp internet kafeye giderse hocası gelmedi diye annesini arayabilir ö yüzden yapmasınGitmek istemediğini ailene söyle sana destek olacaklardır. Ayrıca gidiyorum diyerek internet kafeye gidebilirsin kimse senin yokluğunu farketmez diye düşünüyorum
annem zorladı anlamında.durumu annene anlat okulda bir grup zorba var fln diye
"neden gitmek istemiyorum çünkü 8 yılımı o çakallar yüzünden kaybettim. hep beni dışladılar. Ben öyle insanların kep törenine gitmem. "annem zorladı anlamında.
nasıl anlatacak olm ben üzülürüm landurumu annene anlat okulda bir grup zorba var fln diye
hangı okulda okuyorsunhoca annemi aradı söyledi. annem tamam gitsin dedi. bende hayır dedim zorladılar.
mezuniyettir olm8. sınıfta ne kep töreni la gandırmışlar sizi
Ahahaah sen çok mu akıllısın ?Ne kadar beyinsiz olduğun belli kep töreninden nasil yirtacağini bile bilmiyorsun gelip buraya soruyorsun xD
Rapor etmemiz birşeyi değiştirmez miNe kadar beyinsiz olduğun belli kep töreninden nasil yirtacağini bile bilmiyorsun gelip buraya soruyorsun xD
işte forumdan soğuma sebebim adama yardım ediceğine saçma sapan yorumlar stıyorsun atın abi şunları forumdanNe kadar beyinsiz olduğun belli kep töreninden nasil yirtacağini bile bilmiyorsun gelip buraya soruyorsun xD
young software tamam apiişte forumdan soğuma sebebim adama yardım ediceğine saçma sapan yorumlar stıyorsun atın abi şunları forumdan
8. Sınıf mezunu bir insanın neden burada olması normal değilRapor etmen bir şeyi değiştirmez 8.sınıf mezunu bi insanin bu forumda olmasi normal değil
Yaso şimdi sana gelelim ben kendimi ondan üstün gördüğümden falan değil gır gır şamata yapıyorum bak işine xd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?