Şampuan değiştirmek istemiyorum evde yapabileceğim çözümler varmı ?head&shoulders kesin çözüm devamlı kullan ilk zamanlar kepek olur sonra geçer
Çok teşekkürler değerli yorumun için ama evde yapabileceğim çözümler varmı ?bende de kepek sorunu vardı marka adı vermiyeceğim ama sarımsak özlü bir şampuan var onu kullanıyorum sarımsak şaşırtıcı ve değişik gelebilir ama koku felan yok o konuda şüphen olmasın tamamen bitkisel bir ilaç ben onu kullanıyorum ve bana faydası oldu kepek yok artık saçımda. Tabiki sana yarar mı bilemem.
2. olarak kepek çıkma sebeplerinden birisi de şampuan değiştirmek ve saçta şampuan kalıntıları kalması. Güzelce durulanmadığı zaman kalabiliyor bazen bunlara da dikkat etmen gerekli.Sık sık şampuan değiştirmemeni öneririm
saç dökülme sorunum yok kepek için şampuan değişmek istemiyorum şuanlık evde yapabileceğim çözümler varmı ?Sürekli şampuan değiştirirsen saçların için iyi olmaz.
Dökülmeye başlar vs vs.
Clear Men kullan.
Yorumun için sağolasın fakat şampuan kullanmak istemiyorum şu an başka bi önerin varmıdır hocamben clear men kullanıyorum öneririm bi ara bende de çok vardı
Şampuan değiştirmek istemiyorum evde yapabileceğim çözümler varmı ?
Çok teşekkürler değerli yorumun için ama evde yapabileceğim çözümler varmı ?
saç dökülme sorunum yok kepek için şampuan değişmek istemiyorum şuanlık evde yapabileceğim çözümler varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?