Knkm önceden lol hakkında baya bilgisi olan bir arkadaşım vardı o olsa anlatırdı Kusura bakma yaniLol oyununda, "Kha'Zix" ve "Rengar" şampiyonları arasında özel bir etkileşim varmı varsa nasıl gerçekleşir?
Hangi linkten hocam gözükmüyor linkiniz?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yaplinkten öğrenebilirsin.
yok kardeşim oyunda öyle bişeyLol oyununda, "Kha'Zix" ve "Rengar" şampiyonları arasında özel bir etkileşim varmı varsa nasıl gerçekleşir?
2009LoL hangi tarihte kuruldu?
Hangi linkten hocam gözükmüyor linkiniz?
Yok hocam oyun içindeki etkileşimini kastediyorum.etkileşim derken birbirini bufflama mı yoksa hıkaye anlamında mı
hikayiyi soruyosan aralarında bir bağ yokyok kardeşim oyunda öyle bişey
yok herhangi bir etkileşimi diye biliyorum zaten hikaye ile aynı dogrultuda etkileşimlerYok hocam oyun içindeki etkileşimini kastediyorum.
yok knk öyle bişeyYok hocam oyun içindeki etkileşimini kastediyorum.
replik geçiyo diye biliyorum amayok knk öyle bişey
ek olarak hikayeleri var khazixin rengarın gözünü yaraladığını söyler ve rengarın da sejuaninin domuzunun gözünü cıkarttıgı söylenir sejuaninin bi tane kostümünde belirtiliyorikisi de 16lvl olunca bi etkileşime giriyodu hangisi birinin ölmesini sağlarsa asistler de sayılıyordu ona göre ek buff alıyordu sanırım ya da simgesel bir şey veriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?