Kick box mu Muay Thai mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
muay thai kesinlikle. 2 sporuda yapan arkadaşım vardı zamanında. muay thai yapan arkadaşım günlük hayatta daha kullanılabilir olduğunu söylüyordu. çok bir fikrim yok ne demek istediği konusunda. belki araştırırsan bulunabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle ideali muay thai

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Taekwondo Sporcusu Olarak Muay Thai'da Yaptım Ayak Geliştirme Açısından. Bayaa Faydası Oldu Bana..

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
muay thai arkadaşların dediği gibi daha koruma odaklı ve daha deneli ama kickbox biraz da saldırgan ama etki olarak muay thai daha iyidir diyebiliriz

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
muay thai daha zorlayıcı ve kaliteli

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
muay thai daha iyi olur savunma açısından özellikle ama boks veya kick box gibi iyi hocalar var mıdır işte

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar uzun süredir bir dövüş sanatına başlamak istiyordum ve hangisi sokak ortamında yani gerçek dövüşte daha işe yarar diye düşündüm ve en sonunda bana uygun olabilecek 2 seçenek belirledim ama ikisi arasında kaldım. Muay Thai mi daha etkili olur sokak dövüşlerinde yoksa Kick box mu? deneyimi olanlar geçmişi olanlar vs. aydınlatırsa sevinirim.
Bünyen kaldırırsa muay thai

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kendini koruyabildikten sonra tekniğe falan gerek yok hocam illede gitmek istiyorum diyosan mt daha hoş tekme diz herşey var efso

ABOBA
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Tayland boksu, eski zamanlarda orduyu eğitmek için kullanılan Muay boran dövüş disiplinidir. Kickboks modern bir dövüş sporudur. Başka bir deyişle, kickboks bir dövüş sporu türüdür ve muay thai bir askerdir. Savaş tekniğindeki farklılıklar ve benzerlikler. Akıllıca seç

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
arkadaşlar teşekkür ederim muay thaiye başladım 4. dersimden geldim az önce sağolun kendime uygun olduğunu düşünmeye başladım :)

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Muay thai gerçek dövüşte işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...