Kilo almak için ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Diyet programını paylaşabilecek birisi var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
bana yemek yerken su ıcme tavsıyesı verılmıstı ıse yaramıştı yanı 3 kasık yemek yıyıp su ıcıyodum

Üye
3 HİZMET YILI
ara öğünlerde kuru yemiş yemek ciddi yardım eder

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
gunluk yaktigin kaloriden fazlasini alirsan kilo alirsin, basit matematigi bu. eger bodybuilding gibi derdin yoksa sindirimi gec olan karbonhidratlara yonelebilirsin. bulgur mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sağlıksız da olsa sevdiğin şeyleri yemelisin fast food vb.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Cevapları okumadım ama önerilebilecek tek doğru şey yemek yemendir. Geçekten kilo almak istiyorsan gerekirse kusana kadar yiyeceksin. Buna ek olarak en fazla birkaç takviye alabilirsin gainer vs. Bunun dışında gerçek anlamda deli yiyip kilo alamıyorsan doktora başvurman tek seçenektir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bencede boyuna göre kilon az en az 60 65 arası bi kiloda olman gerekir bunun içinse bol bol kalori alman lazım yt de birçok video var bunun hakkında karbarhidrat ve kalori alarak ve düzenli bir yeme programıyla rahatlıkla kilo alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kesinlikle spor ve takviye gıda (doktor onayında)
diyetisyene gidiyorsun derdini bir güzel anlatıyorsun spor yapacağını da söylüyor o sana spora uygun bir liste çıkartıyor
takviye gıda (supplement) almak istiyorsan diyetisyene ve aile hekimine kesinlikle danışmayı unutma
ama diyetisyen + spor kilo alman için yeterli olur
tek sorun pes etmemek çünkü kolay olmayacak senin için

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bazı insanlarda kroniktir aslında cok ole snn gıbı zayıf arkadaşlarım var benim iki katımı yer ama kilo almaz ama akşamları yatmadan ballı süt bu konuda etkilidir

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Düşük kilolu olduğunuzda, günde üç öğün yemek yerine, günde beş veya altı öğüne çıkabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
Şimdi profesyonel destek almanı öneririm.Diyetisten ve kesinlikle yanında personel trainer tarzı bir spor salonuna yazılabilirsin bu biraz maddiyat ister ancak bu işin asıl çözümü budur.Onun haricinde yaşın genç ise en azından salon gym olmasa bile gündelik olarak mutlaka spor yapmanı tavsiye ederim ben şuan 27 yaşındayım 1.87 boyuna geldiğimde 16 yaşındaydım ve 63 kg'idim şuan boyum aynı 108 kiloyum ancak göbek yok yağ oranım %22(pek az değil biliyorum) kötü durmuyor ama bu hale gelene kadar 10 sene spor yaptım ve 10 yıldır farklı farklı spor yapmama rağmen ilk dikkat ettiğim şey beslenmeydi şeker ve gereksiz yağları tüketmeden(abur-cubur) normal beslendim beyaz ekmeğimi de yedim ,hamburgerimi de ama mutlaka günlük kalsiyumdur,potasyumdur hepsini en azından haftalık aylık ortalamada aldım yani beslenmeyle alakalı çokça ilk başta 17 yaşımda diyetisyen ve spor hocaları yardımıyla öğrenip uyguladım bunu.Belki seninde başlaman için benim olay bir nebze yardımcı olabilir.

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
knkm her öğün kızartma ve et türü yiyorum yağlı tüketiyorum ama bendede aynı metabolizmadan kaynaklı ilaç kullan diyorlar ama doktora danışman lazım 1.73 boyundayım 52 kiloyum bende hatta azda olabilir zayıfladım biraz daha kilo alırsam spora başlayacağım inşallah

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Youtubeda İnstagramda çok karışım videoları var deneyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Askere gidene kadar 58 kilo bir zarganaydım öküz gibi yememe rağmen kilo alamıyodum askerde spor+gainer+düzenli yüksek kalorili yemekler yiyerek 80 kilolara çıkmıştım. Spor olmadan pek mümkün değil gibi kilo almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...