- Yasaklandı
Banlı Üye
sigara alkol iç doktor tavsiye ediyor
kalıplı olmak istiyosan protein içeren şeyler yemen gerek ve spor yapman gerek ama sadece kilo almak istiyosan kalorisi fazla olan seyler yemen gerek (düzenli olarak)55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
ekmeksiz yemek limon ada çayı55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
Eğer bir sağlık sıkıntık yoksa ve spor yapıyorsan düzenli düzenli yediklerini artırırsan kilo alırsın55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
ekmaanneen ye yemeklerini55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
Şimdi profesyonel destek almanı öneririm.Diyetisten ve kesinlikle yanında personel trainer tarzı bir spor salonuna yazılabilirsin bu biraz maddiyat ister ancak bu işin asıl çözümü budur.Onun haricinde yaşın genç ise en azından salon gym olmasa bile gündelik olarak mutlaka spor yapmanı tavsiye ederim ben şuan 27 yaşındayım 1.87 boyuna geldiğimde 16 yaşındaydım ve 63 kg'idim şuan boyum aynı 108 kiloyum ancak göbek yok yağ oranım %22(pek az değil biliyorum) kötü durmuyor ama bu hale gelene kadar 10 sene spor yaptım ve 10 yıldır farklı farklı spor yapmama rağmen ilk dikkat ettiğim şey beslenmeydi şeker ve gereksiz yağları tüketmeden(abur-cubur) normal beslendim beyaz ekmeğimi de yedim ,hamburgerimi de ama mutlaka günlük kalsiyumdur,potasyumdur hepsini en azından haftalık aylık ortalamada aldım yani beslenmeyle alakalı çokça ilk başta 17 yaşımda diyetisyen ve spor hocaları yardımıyla öğrenip uyguladım bunu.Belki seninde başlaman için benim olay bir nebze yardımcı olabilir.55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.
knkm her öğün kızartma ve et türü yiyorum yağlı tüketiyorum ama bendede aynı metabolizmadan kaynaklı ilaç kullan diyorlar ama doktora danışman lazım 1.73 boyundayım 52 kiloyum bende hatta azda olabilir zayıfladım biraz daha kilo alırsam spora başlayacağım inşallah55 kiloyum ve boyum 1.78 ama çok zayıfım bence.