Onaylı Üye
gül kadeşim zaten gülmek için açtım bu konuyu gece muhabbeti yapanlar anlatsın anılarını diyeGüldüm kusura bakmayındaha yapmadık yapacağız inşallah.
gittiğiniz zaman allah sabır versin diyorum başka bişey demiyorum hele bide yaşın gelipte 3 5 sene ertelediysen çolukla çocukla askerlik yapıosun birde sana senden 3 4 yaş küçük cocuk artislik yaptımı öldürmemek için kendini zor tutuyorsun ve sabrı öğreniyorsun allah tüm askerlik yapmayan kardeşlerime sabır versinDaha yapmadık yapacağız allah nasip ederse .
inşallah bir an önce yapar kurtulursunuz yakanıza yapışıyolar zamanı geldinde kurtulmak için tüm servetinizi bağışlarsınız askerlik çok güzel birşey herkesin yapması lazım fakat içerdeki karaktersizler sıkıntı veriyor insana herşeyden soğutuyor hele birde kavga ettinmi evin yolunu bulamassınız askerlik bitmez babalarDaha Okuyorum Yapmadım Allahın İzni ile oda olacak
urfadada aynı değişen bişey yok mantığın bittiği yerde askerlik başlıyorTekirdağ/çorlu da yaptım.66.mknz piyade tugayı gidene şimdiden sağlam sabır diliyorum.
Her gün nedensizce depoların yerini değiştirebilirsiniz.
Vay devrem ben bu sene gidiyorum askereÜniversite den dolayı erteledim mecbur üniversite bitince gideceğiz Allah kaza beka vermezse.
Vay devrem ben bu sene gidiyorum askere
okul ne zaman bitiyor sk
kazasız belasız inşallah hayırlı teskereler şimdidenVay devrem ben bu sene gidiyorum askere
okul ne zaman bitiyor senin ?
sabır kardeşim sabır tüm askere gidecek olanlar için sabır diliyorum kafayı sıyırma derecesine geliyor insan hele ben askere giderken bir kızım oldu yeni doğdu sen düşün gerisini@1996irfan06 inşallah dostum iyi bir yer gelsin diye dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?