☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Dostum bende zaten delilik varsabır kardeşim sabır tüm askere gidecek olanlar için sabır diliyorum kafayı sıyırma derecesine geliyor insan hele ben askere giderken bir kızım oldu yeni doğdu sen düşün gerisini
Dostum bende zaten delilik var
Kızını Allah analı babalı büyütsün dostum
Şuan ben evlenme faslını düşünmüyorum bir askere gidip gelelim ondan sonra düşüneceğiz evlenme durumunu
Bu seneVay devrem ben bu sene gidiyorum askere
okul ne zaman bitiyor senin ?
Geçmiş olsun o zamanBu sene
Erteleme vermişlerdi mezuniyetten sonra erteleme düşüyor mu?Geçmiş olsun o zaman
Amin cümlemize allah sabır versin .gittiğiniz zaman allah sabır versin diyorum başka bişey demiyorum hele bide yaşın gelipte 3 5 sene ertelediysen çolukla çocukla askerlik yapıosun birde sana senden 3 4 yaş küçük cocuk artislik yaptımı öldürmemek için kendini zor tutuyorsun ve sabrı öğreniyorsun allah tüm askerlik yapmayan kardeşlerime sabır versin
Post automatically merged:
inşallah bir an önce yapar kurtulursunuz yakanıza yapışıyolar zamanı geldinde kurtulmak için tüm servetinizi bağışlarsınız askerlik çok güzel birşey herkesin yapması lazım fakat içerdeki karaktersizler sıkıntı veriyor insana herşeyden soğutuyor hele birde kavga ettinmi evin yolunu bulamassınız askerlik bitmez babalar
Post automatically merged:
urfadada aynı değişen bişey yok mantığın bittiği yerde askerlik başlıyor
tecilden bahsediyorsun herhalde tecilin biterse hemen askere postalı yolarlar dostumErteleme vermişlerdi mezuniyetten sonra erteleme düşüyor mu?
7 senelik tecil var belki bozsamtecilden bahsediyorsun herhalde tecilin biterse hemen askere postalı yolarlar dostum
çalışacaksan bence hiç bozma derim dostum7 senelik tecil var belki bozsam
Askere gittiğiniz zaman nasılmış anlarsınız
zaten gidene kadar aklında kırk soru içeri girince başlıyor mantığın bittiği yer başlıyor ağaca selam verdiriyorlar
bakalım çalışma olmazsa gideceğim kalmasınçalışacaksan bence hiç bozma derim dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?