Onaylı Üye
işte nasıl oluyor onu öğrenmek istiyorumip adresini bulmuş galiba
ortalıkta dolaşan kimlik datası var 2009 kayıtları idi yanlış hatırlamıyor isem isim soyisim yaşadığı yer biliyorsa rahatlıkla bulabilir yani hakkında ne kadar çok şey biliyorsa o kadar kolay bulabilirArkadaşlar sizde illaki rastlamışşınızdır anlatıyorum
Bizim takımdan biri karşıdaki birine küfrediyor karşıdakide onun ve annesinin ve babasının tc sini atıyor bu nasıl olabiliyor arkadaşım demişti egm apk gibisinden cracklenmiş demişti sizin bi bilginiz var mı ?
ciddi misin nereden erişiliyor o datalara bilgin var mı ?ortalıkta dolaşan kimlik datası var 2009 kayıtları idi yanlış hatırlamıyor isem isim soyisim yaşadığı yer biliyorsa rahatlıkla bulabilir yani hakkında ne kadar çok şey biliyorsa o kadar kolay bulabilir
bildiğim kadarı ile internetten silindi boyutu ise 17,8 GB (19.180.589.056 bayt) kadar.ciddi misin nereden erişiliyor o datalara bilgin var mı ?
anladım nasıl sızdı o datalar bilginiz var mı? daha detaylı araştırmak için soruyorum.bildiğim kadarı ile internetten silindi boyutu ise 17,8 GB (19.180.589.056 bayt) kadar.
Gliba deep web den erişilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsambildiğim kadarı ile internetten silindi boyutu ise 17,8 GB (19.180.589.056 bayt) kadar.
Bilip bilmeyen bir çok arkadaş yorum yapmış işin aslı şu ki 2009-2010 yılında mernis data çalınıyor. Dosya 20 gb evet ama indirme boyutu 2 gb . 20 küsür yaşından küçük kişilerin kimlik bilgileri programda bulunmuyor. Birinin kimliğini bulmak ifşa etmek vb. çok önemli ve riskli şeydir hiçbir şekilde kurtulamazsınız şuan mernis datayı internette bulma olasılığınız çok düşük. Benim tavsiyem uğraşmayın başınız yanar.Arkadaşlar sizde illaki rastlamışşınızdır anlatıyorum
Bizim takımdan biri karşıdaki birine küfrediyor karşıdakide onun ve annesinin ve babasının tc sini atıyor bu nasıl olabiliyor arkadaşım demişti egm apk gibisinden cracklenmiş demişti sizin bi bilginiz var mı ?
Elinde mernis data olan için kolay bir iş kanka bir çok kişinin elinde var bu dataYav arkadaşlar her denilene inanmayın o kadar kolay değil o kadar kolay olsa dolandırıcı mı yok herkesin üstünde fabrika firma açarlardı saçmalamayın tc bulmak kolay bir iş değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?