Hayır ben tema'dan bahsetmiyorum başka bir discord daha var yani aynı anda 2 discord gibi ama diğeri kırmızı logolu olarak çıkıyormerhabalar, discordun ayarlar bölümünde görünüm var, görünüme gelip biraz aşşağı indiğinizde logonun farklı renkli temalı hallerini görebilirsiniz.
Vencord discord var bakabilirsin ama bir zaman discord vencord kullananları yasaklıyordu şuan bilmiyorum.Hayır ben tema'dan bahsetmiyorum başka bir discord daha var yani aynı anda 2 discord gibi ama diğeri kırmızı logolu olarak çıkıyor
Kanka o plugin için değil mi ben kullanıyorum onu da demek istediğim şey şu şekilde 2 tane uygulama düşün birisi gerçek discord diğeri ise discord'un tipe tip aynısı ama işte logo değişik valla bi yerde gördüm o lazım banaVencord discord var bakabilirsin ama bir zaman discord vencord kullananları yasaklıyordu şuan bilmiyorum.
Yok kanka normal discord'da ana hesap diğer discordda yan hesabını kullanıyordu yani logo değiştirme olamaz 2 discordu aynı anda kullanıyordutahmin ettiğim şey olabilir birisi dc nin logosunu değiştirip göstermişte olabilir