Gayet Güzel Olmuş Fakat Bunlar Parayı Bir Yerden Çekmeleri Lazım Kısıtlı Kalma TL,Dolar,Euro Gibi Seçenekler Ekleyip Master,Paypal,İnnal,Visa Gibi Şeyler Eklersen Güzel Olur Hoş Sade Bir Tema Olmuş Güzel Ve Beyaz Tema Yerine Seçimli Bir şekilde Siyah Ve Beyaz Eklesen Daha Güzel Ola Bilir Bence Kolay Gelsin
ödüller ne
Market sistemini para çekme odaklı değil de E-PİN, Steam Key gibi sistemler yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur?nasıl yani
Post automatically merged:
ödül para ödülü gibimi
Üstte bahsettiğim gibi para değil de E-PİN, Steam Key vs. olmasını istiyorum. Sizce nasıl olur?Ödül paramı başka bişemi bide para nasıl çekiliyor
Tabiki İyi Olur Fakat Genel Kitleye Hitap Edeceğini Sanmıyorum Bence Ne yapın Biliyormusunuz İkisinide Koyun Hem Gençlere Hemde Her yaşdan Hitap Edecek Bir Site Olur Daha Güzel Olur Fakat Yanlış Anlayacağınızı Düşünmüyorum Ama Sitenize Girersem Eyer TL Yoluyla Kredi Kartıma Yatırmayı Tercih Ederim Ayrı Etende Referans Kodu Gibi Şeyler Ekleye Bilirsiniz Mesela Ben Bir Arkadaşımı Davet Ettim O 2 Kuruş Kazandı Ben 2TL gibi Gibi ŞeylerMarket sistemini para çekme odaklı değil de E-PİN, Steam Key gibi sistemler yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur?
Post automatically merged:
Market sistemini para çekme odaklı değil de E-PİN, Steam Key gibi sistemler yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur?
Önerilerin gayet güzel olmuş. İkisini de eklemek mantıklı geldiTabiki İyi Olur Fakat Genel Kitleye Hitap Edeceğini Sanmıyorum Bence Ne yapın Biliyormusunuz İkisinide Koyun Hem Gençlere Hemde Her yaşdan Hitap Edecek Bir Site Olur Daha Güzel Olur Fakat Yanlış Anlayacağınızı Düşünmüyorum Ama Sitenize Girersem Eyer TL Yoluyla Kredi Kartıma Yatırmayı Tercih Ederim Ayrı Etende Referans Kodu Gibi Şeyler Ekleye Bilirsiniz Mesela Ben Bir Arkadaşımı Davet Ettim O 2 Kuruş Kazandı Ben 2TL gibi Gibi Şeyler
Bence mantıklı,nakit para mantığından daha rahat ve ilgi çekici olur bence.Ama daha fazla çeşitlendirmen gerekir abi,mümkün olduğu kadar fazla kesime hitap etmen için diye düşünüyorum.Başarılar bu arada kolay gelsinÜstte bahsettiğim gibi para değil de E-PİN, Steam Key vs. olmasını istiyorum. Sizce nasıl olur?
Evet düşününce E-Pin, Steam Key olursa sadece genç kitle için etkili olur. Yorumun için sağolBence mantıklı,nakit para mantığından daha rahat ve ilgi çekici olur bence.Ama daha fazla çeşitlendirmen gerekir abi,mümkün olduğu kadar fazla kesime hitap etmen için diye düşünüyorum.Başarılar bu arada kolay gelsin
Bişey Deyil Bişey Danışmak İstersen Cevap Yaz Ben Hemen Geri Dönerim Kolay Gelsin Böyle İşler Başarmak Cidden Çok Güzel Ve Sadece Telefonla Kalmasın Bunu Windows Veya Mac Gibi Yerlere Çıkarırsanız İyi Olur Kolay GelsinÖnerilerin gayet güzel olmuş. İkisini de eklemek mantıklı geldiReferans sistemini düşünmemiştim ama yapılabilir. Tekrar teşekkür ederim
Ayrı Eten Sana Böyle Bir Konumda Çok Önemli Bir Şey Diyeceğim Bazı Kurnaz Arkadaşlar Makro Recorder Diye Bir Uygulamayla VPN yüklüyorlar Makro Recorder De Her Yaptığın Şeyi Kaydediyor Ve Geri Tekrar sen hiçbirşey yapmadan Makro Recorder YAPTIĞIN hareketleri Tekrar Ediyor Kısacası Ve VPN İle İp Deyiştiriyorlar O Yüzden Para Kazanmayı İP Deyilde MAC adresinden Yaparsan İyi OlurÖnerilerin gayet güzel olmuş. İkisini de eklemek mantıklı geldiReferans sistemini düşünmemiştim ama yapılabilir. Tekrar teşekkür ederim
adam link geçmelerini istiyor bu onunda işine gelirAyrı Eten Sana Böyle Bir Konumda Çok Önemli Bir Şey Diyeceğim Bazı Kurnaz Arkadaşlar Makro Recorder Diye Bir Uygulamayla VPN yüklüyorlar Makro Recorder De Her Yaptığın Şeyi Kaydediyor Ve Geri Tekrar sen hiçbirşey yapmadan Makro Recorder YAPTIĞIN hareketleri Tekrar Ediyor Kısacası Ve VPN İle İp Deyiştiriyorlar O Yüzden Para Kazanmayı İP Deyilde MAC adresinden Yaparsan İyi Olur
mantıklı güzel olabilirMarket sistemini para çekme odaklı değil de E-PİN, Steam Key gibi sistemler yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?