Kişisel bilgileri onaylamadan siteye giriş yapılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, ne zaman bir şey olsa direkt bu forum aklıma geliyor yıllardır yine geldi :D

Girmem gereken bir web sayfa var da ancak yetkili sistemi ile giriş yapılıyor. T.C. girildikten sonra mail veya kayıtlı telefon numarasına tek kullanımlık şifre geliyor, giriş sistemi bu şekilde. Nasıl bu bilgilere sahip olmadan giriş yapabiliriz? Benim ve belirli kişiler için önemli aslında link paylasmak yasaktır diye paylaşmadım da uzun lafın kısası web sayfasına nasıl giriş yapabiliriz? Tecrübesi bilgisi olan bilgilendirebilir mi ya da yardımcı olabilir mi? Gerekli detayları özelden veririm, problem değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bahsetmiş olduğun panel PHP üzerinden kodlanmış bir .net asp yapısı.
Yönlendirmiş oldukları login paneli ise tamamen güvenlik sağlamak amacı ile twof.aut ile korunmaya çalışılmış.

Bu tarz durumlar genelde admin panel için kullanılır.
"Girmek istiyorum" demişsin; ancak neden girmen gerektiğini de söylesen daha açıklayıcı olabilir.

Siteyi, paneli, yapıyı görmeden bununla ilgili hiçbir şekilde yönlendirme yapılmaz.

VPN, HotSRC gibi yapılarla da admin panel erişimi elde edemezsin.

Girmek istediğin yer neresi bilmiyorum ama yapmak istediğin için doğru değil. İllegal bir şekilde erişim sağlamak istiyorsun muhtemelen.

Forum üzerinde istediğin, dilediğin her konu başlığında yardım bulabileceğinden şüphen olmasın.
Lakin illegal işlemler için forumda yardımcı olunmaz, olunmamalı ve olunmayacak.

İyi forumlar dilerim.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İllegal şeylere destek vermiyoruz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...