My Name İs Buruno
Seçkin Üye
win10 sıkıntısız kaldırır dostumdostlarim herkese selamlar konuyu uzarmadan direk mevzuya dalıyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi yardimci oluversin simdiden tesekkurler.
bilgisayarimin özellikleri ;
Gigabyte ga g41m combo ddr3 1333 mhz anakart
8 gb ddr3 1333 mhz ram ( kingston ve elixir )
120 gb King dian Ssd
500 Gb Harddisk
Nvidia Gtx 750 1 gb 128 bit ekran karti.
Suanki isletim sistemi win7 skntisiz kullaniyorum acaba win10 kursam sknti olurmu yavaslama vs bem win7 de hic guncelleme yuklemiyorum win 10 dada kapatabilirmiyim ?
rocket league orta görüntü ayarlarıyla oynayabilirsin , pubg lite zaten rahat oynarsınForumdaki win 10 uda indirdim bugun format atmayi planliyorum bu sistem ile pubg lite ve rocket league oynuyorum rahatca umarim sknti olmaz
Çok rahat oynarsın istediğin oyunu ama temp ve prefetch silmeyi unutma yoksa yavaşlarForumdaki win 10 uda indirdim bugun format atmayi planliyorum bu sistem ile pubg lite ve rocket league oynuyorum rahatca umarim sknti olmaz
İstersen internette win10 performans versiyonu var bi dene derim ben şuan kullanıyorum gereksiz hizmet yokdostlarim herkese selamlar konuyu uzarmadan direk mevzuya dalıyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi yardimci oluversin simdiden tesekkurler.
120 gb King dian Ssd
500 Gb Harddisk
Suanki isletim sistemi win7 skntisiz kullaniyorum acaba win10 kursam sknti olurmu yavaslama vs bem win7 de hic guncelleme yuklemiyorum win 10 dada kapatabilirmiyim ?
Soyledigin iyi oldu kardsm sagolasinİstersen internette win10 performans versiyonu var bi dene derim ben şuan kullanıyorum gereksiz hizmet yok
Sorunsuz çalışır, fakat ben oyun oynadıgım için win 7 de kaldım halendostlarim herkese selamlar konuyu uzarmadan direk mevzuya dalıyorum lütfen bilgisi olan arkadaşlar bi yardimci oluversin simdiden tesekkurler.
120 gb King dian Ssd
500 Gb Harddisk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?